Un recull fotogràfic per celebrar els 25 anys del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’

Amb el llibre ‘Memòries d’argent’, el Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’ immortalitza els moments que, al llarg d’aquests 25 anys, han marcat la història d’aquesta important agrupació cultural d’origen lusità.

Fotos: César De Pablos

del grup de folklore casa de portugal

En un emotiu meeting, a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, el Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’ va presentar el llibre ‘Memòries d’argent’, que conté un recull fotogràfic i anecdòtic que repassa la trajectòria de l’agrupació cultural. Unes 800 fotos il·lustren tot aquest període de transformació i difusió de l’herència portuguesa.

Jose luis carvalho, director artístic del del grup de folklore casa de portugal

“El llibre parla de les vivències del grup fins a la data d’avui, parla també de les activitats més importants on hem tingut participació o un paper com a organitzadors”, va explicar José Luis Carvalho, director artístic del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’, qui va revelar que aquesta primera edició bilingüe –portuguès i català– compta amb 200 exemplars que es poden adquirir a través de la mateixa agrupació.

Carvalho, qui va manifestar la seva gratitud envers les autoritats i col·laboradors presents, com ara Sílvia Riva, ministra de Cultura i Esports; David García, conseller de Cultura i Afers Socials del Comú d’Encamp; Jaume Serra, ambaixador d’Andorra a Portugal, i José Costa, empresari i propietari de Nova Constructora, va recordar que un dels principals reptes del grup de folklore és trobar una seu social per “continuar enriquint l’oferta cultural del nostre país”.