‘El Meravellós Mag d’Oz’ va arribar fins a Encamp

Durant les dues sessions, l’espectacle produït per Ymedio Esdeveniments Internacionals va captivar al públic infantil del país que va ser present a la sala del Complex d’Encamp per gaudir del musical.

Fotos: Noelia Farias

Amb les entrades gairebé exhaurides, l’espectacle emmarcat en el cicle de musicals infantils impulsats per la corporació encampadana i basat en la novel·la escrita per Lyman Frank Bau, va endinsar els més petits en les aventures de Dorothy, una noia òrfena i somniadora que un dia va ser arrossegada per un cicló cap a un país fantàstic, Oz, des d’on va haver de buscar el camí de tornada a casa i superar un munt d’obstacles. Durant més d’una hora, infants i adults van poder gaudir d’una obra mestra que parla sobre la valentia i que posa en relleu valors com ara l’amistat, la família, el coratge, la tendresa i la compressió.

El pròxim 17 de desembre Frozen posarà el colofó al cicle de musicals infantils programat per a enguany

El pròxim 17 de desembre serà el torn de Frozen. El conte de Hans Christian Anderse posarà el colofó a la temporada que es va estrenar el passat mes de setembre amb ‘Soc Feliç’, l’obra protagonitzada per l’artista catalana, Dàmaris Gelabert. Igual que les edicions anteriors, la voluntat del comú és apropar la cultura a tots els públics amb una variada oferta d’espectacles per a tota la família.

Cal destacar que tots els musicals es duen a terme al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp i el preu de l’entrada és de 5 euros per a infants i 10 euros per als adults.

 

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

‘El Meravellós Mag d’Oz’ va arribar fins a Encamp