(+Fotos) El públic s’acomiada del Mountain Music al ritme de Timmy Trumpet

Amb el 80% de les entrades venudes, i malgrat les inclemències del temps, el DJ australià va posar punt final a l’edició hivernal de l’Andorra Mountain Music, un esdeveniment que Andorra Turisme ja ha confirmat que tornarà l’any vinent.

Fotos: Noelia Farias

Concert de Timmy Trumpet al Andorra Mountain Music

Abans de començar el concert, l’esquiador andorrà, Joan Verdú, va pujar a l’escenari de l’estadi comunal Joan Samarra per llegir un manifest en contra de la guerra amb Ucraïna i a favor de la pau mundial. La música serveix per unir les persones, combatre l’odi, fomentar la diversitat, la igualtat i la pau, va assenyalar Verdú, qui també va assegurar que en dies de terror i de foscor ens hem d’apropar, més que mai, a la música. “No a la guerra” van ser les últimes paraules de l’esquiador, que van estar acompanyades de la cançó de John Lennon, ‘Imagine’ i de la imatge de bandera d’Ucraïna projectada en la pantalla principal de l’estadi.

Timmy Trumpet

El moment més esperat de la nit va ser l’arribada del DJ australià  a l’escenari, a un quart de nou, quan va encendre l’eufòria del públic, que va estar esperant la seva actuació, malgrat la pluja. La trompeta de Trumpet va marcar l’espectacle, com no podia ser d’una altra manera. El set de música electrònica del DJ va ser molt variat, i força elèctric, amb un repertori que va incloure temes com ara “Hava feat. Dr Phunk”,  “Freaks”, “Diamonds”, “Stereo Love” i Fuck Yeah”, entre altres cançons reconegudes.

Públic a l'Andorra Mountain Music

Aquesta va ser la primera vegada que l’australià, de 38 anys, propietari del segell discogràfic Synphony i número 9 del món, es presentava al país i els espectadors podien gaudir del show en directe.  La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, així com la resta de persones del públic, van ser protagonistes de l’espectacle, durant uns minuts, quan Trumpet els va convidar a ballar a l’escenari.

L’actuació de Trumpet, a l’estadi comunal de la capital, va aplegar prop de 3.000 persones, una xifra similar a la de Tïesto i menor a la del primer concert protagonitzat per Martin Garrix que, va vendre el 100% de les entrades i, va reunir més de 4.000 seguidors.

El concert de Timmy Trumpet va ser el tercer programat en el marc del festival  hivernal de l’Andorra Mountain Music, que promet tornar l’any vinent amb més artistes internacionals. Segons Betim Budzaku, director d’Andorra Turisme, el balanç d’aquesta edició ha estat força positiu, malgrat haver suspès l’últim concert del DJ Dimitri Vegas & Like Mike, previst per al 12 de març, per l’esclat de la guerra Ucraïna- Rússia. Per aquest motiu, l’actuació  de Vegas i Mike es va reprogramar i es preveu realitzar-la a l’edició vinent.

Per altra banda, Budzaku va assegurar que durant l’estiu també hi haurà Mountain Music, però no al juliol, ja que el Cirque du Soleil tornarà al país en aquella data i es vol evitar que el festival  coincideixi amb l’espectacle.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest concert aquí

Timmy Trumpet  a l