El saxo i la contemporaneïtat de Vincent David

L’as del saxòfon, Vincent David, va aterrar a l’Andorra Sax Fest, no només com a jurat dels concursos de saxo o guia de masterclasses fenomenals, sinó també com a protagonista del més recent concert del festival, en el qual va compartir escenari amb un bateria, un pianista i un contrabaixista.

Fotos: Toni Callejas/Andorra Sax Fest

Vincent David a l'Andorra Sax Fest

Acompanyat del pianista Sebastien Vichard, el contrabaixista Nicolas Grosse i el bateria Eric Echampard, el saxofonista Vincent David va obsequiar l’audiència amb un recital contemporani espectacular sota el títol ‘Quatuor in pulse’.

Durant el concert, els presents van poder gaudir de temes d’autoria pròpia del saxofonista francès, conegut com a un dels compositors –per a aquest instrument– més reconeguts del món. Entre les obres destacades, hi figuren ‘Rhizome’, per a piano i saxòfon alt, i ‘Dame de trèfle’, una agradable peça de sis minuts que no va deixar indiferent ningú.

El quartet va cloure el recital amb la interpretació de la composició ‘In Pulse’, de l’àlbum ‘Pulse’, en el qual el Vincent David explora diferents facetes de la seva imaginació i les possibilitats acústiques del saxòfon.

Vincent David a Andorra la Vella