(+Fotos) El sopar solidari de Càritas Andorrana dona el tret de sortida a “La solidaritat està en tu”

Més d’un centenar de persones van participar en el sopar solidari organitzat per Càritas Andorrana que, enguany, va comptar amb la presència del notari Isidre Bartumeu per donar a conèixer el marc legal que gira al voltant dels testaments solidaris, tot coincidint amb l’inici de la nova campanya de l’entitat “La solidaritat està en tu”.

Fotos: Noelia Farias

Durant l’acte, el president de Càritas Andorrana, Amadeu Rocamora, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als assistents i va destacar la importància del testament solidari  per explicar de quina manera la ciutadania pot contribuir amb aquesta causa.

La participació del notari Isidre Bartumeu va enriquir encara més la vetllada. Bartumeu va compartir coneixements sobre el marc legal actual en matèria de donacions, llegats i herències destinades a entitats sense ànim de lucre, oferint als assistents una visió clara dels procediments legals implicats en aquests actes altruistes.

A més, el sopar va marcar l’inici de la campanya “La solidaritat està en tu”, centrada en els testaments solidaris. A través d’aquesta iniciativa, Càritas Andorrana busca informar la ciutadania sobre com realitzar un testament solidari, involucrant-la en la construcció d’una societat més justa. L’objectiu és sensibilitzar la població sobre la seva capacitat de contribuir de manera solidària a projectes específics de Càritas Andorrana mitjançant testaments, llegats o donacions, i que es clarifiquin els tràmits legals associats per assegurar-ne la constància.

Amb aquesta campanya, l’entitat busca inspirar un sentiment de responsabilitat i solidaritat, recordant a la comunitat que cada individu té el poder de contribuir a la construcció d’una societat més equitativa i de donar suport a aquelles persones en risc d’exclusió social.

Com és tradició, una part dels fons recaptats durant el sopar solidari es van destinar als diversos programes en curs de Càritas Andorrana. A més, es va donar als assistents l’oportunitat de participar activament en la recaptació de fons de l’entitat, reforçant així l’esperit de solidaritat.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

El sopar solidari de Càritas Andorrana dona el tret de sortida a “La solidaritat està en tu”