(+Fotos) G de Guax, 30 anys d’elegància i estil al Principat

El passat 16 de novembre, la boutique de moda femenina G de Guax va il·luminar el carrer Verge del Pilar d’Andorra la Vella amb una festa espectacular per a celebrar el seu 30è aniversari. L’establiment es va transformar en un oasi de glamur i estil per commemorar tres dècades dedicades a vestir amb elegància i distinció a les dones andorranes.

Fotos: César De Pablos

30è aniversari de G de GuaxGuadalupe, fundadora de G de Guax, va rebre clientes, amistats i amants de la moda en una jornada entranyable, plena d’emocions i records compartits. La botiga, que ha estat un referent de moda a la capital andorrana, es va vestir de festa per recordar tots els moments que ha compartit amb les seves fidelíssimes clientes al llarg dels anys.

30è aniversari de G de Guax

L’esdeveniment va reunir una àmplia diversitat de persones, des de les primeres clientes que van confiar en G de Guax fins a les cares més noves que l’han descobert recentment. Totes elles van compartir rialles, anècdotes i, sobretot, la passió per la moda que ha caracteritzat aquest establiment durant tres dècades. En un ambient festiu i acollidor, els assistents van tenir l’oportunitat de brindar amb la fundadora i l’equip de G de Guax per aquests 30 anys d’èxits i moments inoblidables.

30è aniversari de G de Guax

Més enllà de la celebració en si, aquest esdeveniment també va suposar una oportunitat per reafirmar els valors que han definit G de Guax al llarg del temps. La firma no només ofereix peces úniques i elegants, sinó que també transmet una filosofia basada en la intuïció, creativitat i el sentiment que impregnen cada peça de la seva col·lecció.

30è aniversari de G de GuaxG de Guax destaca per acostar la moda al públic amb un tracte exquisit, fent que els reptes diaris siguin l’excusa perfecta per sentir-se vives i amb confiança, sense comprometre mai el valor de crear relacions i vincles forts amb les seves clientes. La creació de comunitat és una missió constant que es reflecteix en cada mirada còmoda i moderna de la moda que ofereixen.

30è aniversari de G de Guax

Com a part de la celebració, les clientes que van adquirir peces durant aquest dia tan especial van tenir l’oportunitat de participar en un concurs exclusiu. La recompensa era, ni més ni menys, que un “total look” de G de Guax, una oportunitat irresistible per aquelles que volien emportar-se a casa una dosi extra d’elegància i estil.

Gaudeix de moltes més fotos d’aquesta celebració aquí:

30è aniversari de G de Guax