Elisabet Terri va estrenar Vesania

El teatre de Les Fontetes de la Massana va ser el lloc triat per l’actriu, productora i directora, Elisabet Terri per a presentar el curtmetratge Vesania. Una producció realitzada íntegrament per Terri i que va arribar a Andorra per a sorprendre el públic amb la història de dos personatges misteriosos, el Germán i l’Ada.

Fotos: Imminent produccions

Elisabet Terri en Vesania‘Vesania’ és un curtmetratge, de 12 minuts de durada, amb diàlegs profunds entre dos personatges i en un context de foscor, que porta als protagonistes d’aquesta història a dissertar sobre la bogeria, sobre el que és i el que no és, en una cel·la, que no és el que sembla.

A més de l’estrena de ‘Vesania’ es van presentar alguns dels projectes audiovisuals, amb segell andorrà, més destacats dels últims anys com ara “Synthetic Landscapes”, d’Èric Rossell, un videoart de 6 minuts, que, a través de paisatges sintètics i colors sobre formes naturals, recrea una percepció geomètrica del bosc; Impacto”, d’Hèctor Romance i “Wolves”, d’Àlvaro Rodríguez Areny. D’altra banda, la música també es va fer present amb la presentació de Lluís Cartes – “Diuen, diuen” d’Isak Férriz, un Videoclip del primer single d’El país dels nans cabuts, quart disc de Lluís Cartes.

Vesania

Aquesta projecció va tenir lloc al teatre de Les Fontetes, de la Massana, i va comptar amb la realització d’un col·loqui, que va tenir lloc posteriorment, i va comptar amb la participació dels realitzadors.

Cal ressaltar que aquesta presentació es realitza en el marc del projecte impulsat pel Govern d’Andorra, “La cultura no s’atura”, que té com a objectiu promoure les activitats culturals i artístiques del país.