Posa’t a to per a l’arribada de la neu

Tens ganes d’estrenar roba de neu o uns nous esquís? Aquesta pot ser la teva oportunitat, per això para atenció, a les següents recomanacions, per a conèixer quines són les tendències per a rebre aquesta nova temporada i, per què no?, per a comprar-te aquesta peça que estaves buscant des de fa molt temps. Lleugeresa, transpirabilitat i diversitat de colors, són les claus de les noves col·leccions.

Lleugeresa i comoditat

Cada vegada més, el sector de la neu es tecnifica i utilitza materials tèxtils que busquen reduir el volum i el pes de les peces, enfocant-se en el concepte de vestir per capes. Per tant, ja no va més vestir-se amb capes gruixudes, ara et podràs vestir amb més capes, però de menor gruix i més transpirabilitat.

Gore -Tex i molt més

La bretxa entre moda street i moda esportiva es redueix cada vegada més. Per aquest motiu, moltes marques que no pertanyen al sector estan transformant els seus models, especialment els de roba femenina, per a dotar les seves peces d’un alt component esportiu.

Més enllà dels materials tècnics com el Gore -Tex existeix una creixent tendència cap a la utilització de folres naturals basats en plomes i l’ús de materials sintètics per a causar menor impacte a l’ecologia.

Remember back

Enguany s’utilitzaran peces més ajustades, ja que hi ha un remember back als pantalons ajustats d’esquí i als tirs alts, sobretot en la indumentària femenina.

Colors

Quant als colors, els més utilitzats per a aquesta temporada 2020-2021, són els fluorats i metal·litzats en els vessants més radicals i cridaners, però al mateix temps el rosa pastís i els colors terra van guanyant terreny. No obstant això, els clàssics com ara el blanc i el negre mai passen de moda i són claus per a combinar amb qualsevol altra peça, per això és bo tenir-los en l’armari.

Munta el teu propi conjunt

Pantalons 339,99 €
Jaqueta 599,99 €
Snowboard |Esquí Màscara 149,99 €
Guants 45,99 €
Barret amb pompó 32,99 €

 

BACKLAND 65 UL

Atomic Backland 65 UL és una màquina de velocitat. La seva construcció ultralleugera està dissenyada per a atorgar un avantatge competitiu en el camí de pujada, el seu balancí optimitzat, fa que aquest esquí sigui súperestable per al rendiment de baixada. Disponible a www.picnegre.com.

BOLLÉ Mod. Z5 OTG 21952 per a Cottet

Model unisex. Diferents  colors. 79€

Disponible a cottet.com