Pneumàtics d’hivern amb EUROTYRE Andorra

L’arribada de la tardor significa canvi de temperatura, pluges, vent i, fins i tot, neu a la carretera. Per això és moment de pensar en la nostra seguretat, i una manera de fer-ho és canviar a pneumàtics d’hivern. Sigueu previsors i equipeu el vostre vehicle abans que comenci el període d’obligatorietat dels equipaments especials. A Andorra, aquesta obligatorietat comença a partir de l’1 de novembre.

Fotos: EUROTYRE Andorra

 

De l’1 al 31 d’octubre, als tallers EUROTYRE ANDORRA, estalvia’t 100€ en els teus pneumàtics d’hivern.

 

Què cal saber d’un pneumàtic d’hivern?
  1. Els pneumàtics d’hivern no són només per a la neu. És la temperatura inferior als 7 graus qui ens indica quan és el moment de fer el canvi de rodes.
  2. Els pneumàtics d’hivern no són eficaços durant l’estiu ja que estan fabricats amb cautxú tou per evitar que la coberta es faci dura i perdi adherència.
  3. També són més segurs amb pluja. Davant d’un pneumàtic d’estiu, un pneumàtic d’hivern presenta una major capacitat d’evacuació d’aigua, el que es tradueix en una major seguretat amb pluja.
  4. Com identificar les rodes d’hivern? Has de mirar el lateral. Al flanc del pneumàtic apareix la informació rellevant de la coberta: mesura, codi DOT, índex de càrrega, etc. Al costat de tots aquests números i lletres, les cobertes d’hivern llueixen les lletres M+S (Mud and Snow, fang i neu).
  5. Les rodes d’hivern són molt més pràctiques i eficaces que les cadenes de neu per diversos motius: no són tan sorolloses ni perden tracció, no cal posar-les i treure-les segons hi hagi o no neu, poden funcionar a velocitats impossibles per a les cadenes, la seva adherència sobre neu és més gran. I tot això sense el molest treball que suposa muntar unes cadenes!
  6. No són molt més cars que els convencionals.
  7. Les rodes d’hivern cal canviar-les abans que les d’estiu. Cal controlar el desgast del relleu cada temporada d’hivern i demanar l’assessorament al teu taller de confiança.

Per a més informació, reserveu hora al vostre taller EUROTYRE ANDORRA més proper trucant al 760000 o enviant un correu a info@enclarcarburants.ad

Tots els models de pneumàtics a www.andorrapneumatics.com

EUROTYRE Andorra

democrates andorra