Elite obre portes al cor d’Escaldes-Engordany

Dirigit per Agustina Brunacci i Emiel Ballast, qui porta un aire holandès, el nou establiment promet ser un referent en el món de la bellesa i el benestar a la parròquia escaldenca. Amb un equip format per dos professionals especialitzats en tractaments capil·lars, tant per a homes com per a dones, la perruqueria i barberia Elite ofereix una experiència única i personalitzada per a cada client.

Fotos: Noelia Farias

Les seves instal·lacions, àmplies, modernes i còmodes, situades al carrer Isabelle Sandy, número 5, d’Escaldes-Engordany, estan equipades amb la darrera tecnologia i els millors aparells del mercat. Un entorn que permet als clients gaudir d’un ambient relaxant mentre experimenten els serveis de primera qualitat oferts pel saló.

Durant la inauguració, realitzada a principis de desembre, els clients van ser rebuts per la seva directora i soci, amb una copa de xampany, i música en directe.

Amb un compromís ferm amb la sostenibilitat i el benestar animal, el saló utilitza i comercialitza productes de la marca I.C.O.N, una empresa vegana i cruelty-free que combina ingredients ecològics amb la ciència més avançada, proporcionant una gamma de productes segurs per al color i lliures de parabens i sulfats.

Elite destaca per l’ús dels millors productes del mercat. D’aquesta manera,  l’establiment garanteix resultats de qualitat que inspiren confiança i potencien la bellesa natural.

Un dels punts forts d’Elite és la col·laboració amb MARC INBANE, una marca que es distingeix pel seu enfocament luxós i efectiu en productes de bellesa. A més, la perruqueria ofereix tractaments amb  Olaplex, que esdevindrà el centre d’educació oficial del país, la marca estrella que revitalitza i repara els cabells com cap altra.

Amb l’Agustina Brunacci al capdavant i amb el plus de l’habilitat del seu equip, el Simó i el Nico, Elite s’erigeix en un destí imprescindible per a aquells que busquen no només un canvi d’estil, sinó també un moment de relaxació i benestar.