Els fidels es retroben a Sant Romà de les Bons pel Dilluns de Pasqua

Un centenar de persones van visitar l’església de Sant Romà de les Bons, a Encamp, amb motiu de la diada del sant patró. En el marc de la festivitat, celebrada el Dilluns de Pasqua, mossèn Antoni Elvira va oficiar una missa solemne.

Fotos: Comú d’Encamp

Mossèn Antoni Elvira

La parròquia d’Encamp va mostrar una de les seves millors cares, ja que, Dilluns de Pasqua passat, els veïns van poder respirar una mica de normalitat després de dos anys de festivitats atenuades per les mesures per combatre la pandèmia.

Sant Romà de les BonsCal recordar que l’any passat, precisament a causa de la Covid-19, no es va poder celebrar aquest dia tan especial per als encampadans, motiu pel qual no es cap sorpresa que la cita d’enguany comptés amb un centenar de fidels que no es van voler perdre l’eucaristia oficiada per mossèn Antoni Elvira.

Consellers a Sant Romà de les Bons

En acabar la Santa Missa, l’esplanada de davant de l’església de Sant Romà de les Bons va ser l’epicentre on tothom va gaudir del tradicional aperitiu –costum també recuperat– i del ball de sardanes que mai no hi pot faltar. Absències? Només les Caramelles cantades pels joves de la parròquia, però des del Comú d’Encamp asseguren que sí que n’hi haurà en el programa d’actes de l’any vinent.

Aperitiu a Sant Romà de les Bons