(+Fotos) Emocions i energia a l’Open Pàdel Week de Princiesport

El centre esportiu de referència de la capital andorrana va acomiadar el mes d’agost amb un divertit torneig de pàdel, dividit en sis categories diferents, que es disputa entre des del 29 d’agost fins a l’1 de setembre.

Fotos: César De Pablos

Open Pàdel Week de PrinciesportDesprés d’acollir de forma exitosa el Torneig d’Estiu 2022 i el Torneig Festa Major d’Andorra la Vella, Princiesport ha apostat, una vegada més, per organitzar una trobada esportiva que ha aplegat un total de 50 parelles conformades tant per socis com pel públic general.

Open Pàdel Week de PrinciesportDividits en categories Masculina, Femenina i Mixta, cadascuna de 2a i 3a, els apassionats d’aquest esport s’han donat cita a un dels centres esportius més complets i importants de tot el Principat, durant una emocionant setmana en què els jugadors han demostrat les seves habilitats amb la pala.

L’Open Pàdel Week de Princiesport ha estat patrocinada per Viladomat, Crèdit Andorrà, HEAD, Assegur i Immobiliària Galí

Torneig de pàdel a PrinciesportL’Open Pàdel Week de Princiesport ha estat possible gràcies a la coordinació d’Òscar Cerezo i de tot l’staff del club, que han aconseguit organitzar un torneig de qualitat que ha superat totes les expectatives de convocatòria proposades per a l’ocasió.

Open Pàdel Week de PrinciesportCal destacar que, com és habitual, tots els participants han rebut un welcome pack amb diferents obsequis, entre els quals hi ha samarretes, grips, un tub de pilotes de pàdel, entre altres regals.

Coneix les parelles guanyadores en les diferents categories de l’Open Pàdel Week de Princiesport
  • 3a Femenina: Rosa Chaques i Maria Angeles Marañes
  • 3a Masculina: Bernat Morales i Aleix Gutierrez
  • 3a Mitxa: Alberto Dominguez i Lorena Benavente
  • 2a Femenina: Georgia Cervòs i Alexia Cartañá
  • 2a Masculina: Xavi Amat i Damien Marcel
  • 2a Mitxa: Adel Duran i Alexia Cartañá
Fotos de l’Open Pàdel Week de Princiesport

Emocions i energia a l’Open Pàdel Week de Princiesport

Fotos de les finals de l’Open Pàdel Week de Princiesport

Final de l