Emotiva exposició d’Amida a la sala del Bingo Stars

Hi ha exposicions que val la pena visitar per la qualitat de les seves obres, però n’hi ha d’altres que, a banda del seu nivell, també compten amb un alt component emotiu. Aquest ha estat el cas de la mostra que s’ha inaugurat aquest matí al vestíbul del Bingo Stars, d’Andorra la Vella que, sota el títol ‘Teràpia a través de la pintura’, mostra el sentiment que sis membres de l’associació Amida, amb diversitat funcional, han plasmat en les seves obres.

Pintures Exposició Amida Bingo Stars
Foto: Josep Segura

L’exposició consta d’una cinquantena de pintures, realitzades durant les classes que imparteix al centre especialitzat, Mercè Ciaurriz, i es poden admirar diferents tècniques com ara, acrílics, aquarel·les, pastel o tinta, entre altres i totes elles estan a la venda.

Amida Bingo Stars
Foto: Josep Segura

Les artistes en qüestió són, Marlyn Pera, Anabel Moreno, Nathalie Vermeulen, Núria Pellicer, Virginia Loriente i Marta Babot. Sens dubte, la pintura suposa per a totes elles una vàlvula d’escapament, un mitjà d’expressió i una forma de teràpia emocional. I, emoció és el que ha causat la inauguració d’aquesta mostra, però no només en les artistes, que amb prou feina han pogut aguantar les llàgrimes a l’hora de fer el seu discurs, sinó també per a tothom que hem estat presents en aquest acte, ja que ens ha fet conscients d’aquest problema i ens ha commogut per la seva fortalesa i per la manera en què la pintura ha tornat la il·lusió a aquestes sis lluitadores.

Exposició Amida a Bingo Stars
Foto: Josep Segura

Aquesta és la primera exposició que realitza Amida i es podrà visitar, a la sala del Bingo Stars, fins a finals del mes de març. Recordem que, l’entrada és lliure i oberta a tothom i, si us decidiu per visitar la mostra, també podreu conèixer les activitats que organitza l’associació de primera mà. A l’acte d’aquest matí han assistit, Esther Fenoll, secretària d’Estat d’Afers Socials i Ocupació i el director del Bingo Stars, Marc Martos, que han volgut donar suport a la iniciativa, amb la seva presència.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Presentació exposició Amida Bingo Stars
Foto: Josep Segura

andorra a taula