(+Fotos) Encamp aplega més de 80 padrins al dinar de Sant Jordi

El Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp va acollir el tradicional dinar de la gent gran amb motiu de Sant Jordi, una tradició que, des del departament de Social del Comú d’Encamp, es va recuperar per donar una opció de lleure per als padrins de la parròquia.

Fotos: César De Pablos

Dinar de Sant Jordi a Encamp

Com a part del programa d’activitats endegades pel Comú d’Encamp en el marc del dia de Sant Jordi, més de 80 padrins van ser partícips d’un càlid i divertit dinar, en el qual, a banda de degustar un exquisit menú, van poder retrobar-se amb veïns i amics, alguns dels quals no coincidien des de l’esclat de la pandèmia. Així, doncs, molts dels presents es van prendre la trobada amb més entusiasme de l’habitual i, entre rialles i brindis, s’ho van saber passar d’allò més bé.

Dia de Sant Jordi

A la cita, hi van acudir els consellers comunals Andreu Riba Valls, Nino Marot Crespo i Joan-Marc Pifarré Ros, que, acompanyats per representants del Departament d’Afers Socials de la corporació encampadana, van obsequiar roses per a les senyores i llibres per als senyors, com marca la tradició.

Dinar de Sant Jordi

El dinar d’aquell 23 d’abril va ser, sens dubte, una agradable manera de vèncer el temps plujós que va xopar el Sant Jordi d’enguany. Aleshores, tots els presents van gaudir d’una proposta gastronòmica preparada pel càtering de Fourteen by EXE Prisma.

Dones al dia de sant jordi

Com a primer plat, els padrins van tastar la crema de ceps amb raviolis de formatge d’Andorra, una creació que no va deixar indiferent a ningú. Seguidament, van gaudir de la llata cuita a baixa temperatura, elaborada amb carn de vedella de Ramaders d’Andorra i trumfes del país. Finalment, les postres van consistir en un tarró de formatge de Casa Raubert amb un toc de mango, senzillament espectacular. Tots aquests àpats es van maridar amb vi negre i vi blanc Petit Bregolat i cava l’Oliveda brut.

Plat del dinar de Sant Jordi

Com no podia ser d’una altra manera, l’esdeveniment no podia estar completa sense una adequada ambientació musical, que aquesta vegada va oferir el Grup Euphoria.