Encamp celebra la diada de Sant Romà de Vila amb música

L’agrupació ‘Makula & Los Afronautas’ va ser la convidada especial a la Diada de Sant Romà de Vila, celebrada el passat 29 de maig a la parròquia d’Encamp. Com és costum, no hi va faltar la tradicional missa solemne oficiada per mossèn Antoni Elvira.

Fotos: Comú d’Encamp

Celebració de la Diada de Sant Romà de Vila

Des de les 12 del migdia del passat Dilluns de Pentecostes, els veïns de Vila i voltants van acudir a l’església de Sant Romà a venerar al Sant Patró, començant, com marca la tradició, amb la celebració de la Santa Missa, a la qual van acudir diferents consellers comunals i la cònsol major de la parròquia, Laura Mas.

Celebració de la Diada de Sant Romà de Vila

Com era d’esperar, l’església es va quedar petita i, bona part dels feligresos van haver de seguir l’eucaristia des de l’exterior del temple encampadà. Justament als afores, en culminar la missa, l’aperitiu popular i la ballada de sardanes va marcar la pauta d’una plàcida i agradable jornada que va culminar amb una graellada popular, impulsada per la Comissió de Festes d’Encamp i amenitzada per la música de ‘Makula & Los Afronautas’.

Celebració de la Diada de Sant Romà de Vila

El Comú d’Encamp va indicar que aquesta va ser “una molt bona iniciativa perquè totes les generacions ens trobem en una jornada de germanor a Vila”. La promesa és tornar a repetir la fórmula l’any vinent.

Celebració de la Diada de Sant Romà de Vila