(+Fotos) Luxury Watches & Spirits, l’art de marcar el temps

Les seves vitrines exhibeixen delicats tresors de la rellotgeria suïssa mecànica que ens conviden a apreciar el temps d’una manera diferent, a través de la delicada i minuciosa enginyeria que hi ha al darrere de cada rellotge. Luxury Watches & Spirits, situada a escassos passos del Centre Històric d’Andorra la Vella, és un tàndem interessant entre el concepte tradicional de boutique i el de lounge, on els clients, a banda de descobrir peces amb molta personalitat, també poden gaudir dels vins i espirituosos més fins i exclusius. El Jonas, propietari de Luxury Watches & Spirits, ens n’explica més.

Fotos: Jacob & Co
Quina és la filosofia de Luxury Watches?

La nostra filosofia és crear una imatge espectacular i privilegiada. Quan algú ve aquí és perquè es vol sentir privilegiat, de manera que nosaltres creem una experiència única, innovadora i espectacular de la rellotgeria. Això és un tret que ens diferencia.

Luxury Watches & Spirits
Astronomia Solar Planets Zodiac (44.5 mm)
Com percebeu el luxe i l’exclusivitat?

Quan tens peces rares o exclusives, de les quals se n’han fabricat una o molt poques unitats en tot el món, estem parlant de la quinta essència del luxe.

Quan va començar la vostra aventura en el món de la rellotgeria?

És una llarga història que va començar ara fa 15 anys, quan vaig entendre que un rellotge és un cronometrador. El temps és un bé molt preuat i limitat, així que, si hi ha la possibilitat de transformar-lo en una cosa noble, una bona manera de fer-ho és convertint-lo en una peça de joieria meravellosa. En l’actualitat veiem meravelles micromecàniques que alhora són joies i ens permeten seguir el pas del temps.

Luxury Watches & Spirits
Jean Bugatti Rose Gold (46 mm)
Quins són els serveis pels quals us diferencieu d’altres rellotgeries?

Una de les grans diferències és que representem en exclusiva per a Andorra la marca Jacob & Co, un fabricant molt especial que va ser present a la recent convenció ‘Watches and Wonders’, a Genève, amb les marques més rellevants del món que hi presentaven les seves col·leccions. Jo vaig tenir l’oportunitat de ser-hi al Four Seasons Genève, on la marca va presentar el rellotge més costós de la cita, valorat en 20 milions d’euros, i per al qual es van necessitar tres anys i mig, que va ser el temps necessari per a trobar els diamants grocs que l’ornamenten. Així d’especial és Jacob & Co, un fabricant amb eslògan molt definitori ‘inspirat per l’impossible’.

Quin és el client més habitual que demana un Jacob & Co?

Personalitats com ara Jay-Z, Drake, Canelo Álvarez, Conor McGregor i DJ Khaled són clients de Jacob & Co. Fins i tot Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, abans de convertir-se en ambaixadors de la marca, ja eren clients de Jacob & Co. En el cas d’Andorra, els nostres clients són banquers, advocats, esportistes professionals i també col·leccionistes.

Luxury Watches & Spirits
Heart of CR7 Baguette (44 mm)
També teniu un lounge. Parlem-ne una mica.

El concepte d’aquest lounge és l’exclusivitat, així que tenim espirituosos exclusius que el client pot adquirir o degustar, com ara whisky provinent d’Escòcia, el Japó, Israel o França. També hi ha rom de Veneçuela i el Carib, diferents referències de Champagne… tenim firmes extraordinàries perquè el client pugui gaudir d’un moment de confort. Per a persones exclusives, espirituosos exclusius.


Carrer Dr. Nequi, 9. AD500 Andorra la Vella · Telèfon: +376 814 460 · WhatsApp +376 373 277 · www.raritywatches.com