Encamp premia els embelliments florals

Aquest any, els propietaris dels balcons i terrasses de xalets, edificis, pisos, hotels i comerços d’Encamp i el Pas de la Casa amb les flors més boniques s’han repartit 3.300 euros.

La dotzena edició del Concurs d’embelliment floral ha repartit un total de 3.300 euros. S’hi van presentar 27 participants, onze més que en l’edició passada. En la categoria de xalets i edificis a Encamp, Maria Auxiliadora Armengol va ser la guanyadora. El segon premi va anar a parar a Nativitat Alís, i el tercer premi va anar a parar a Fernanda Viana.

Foto: Comú d’Encamp

Lourdes Mas va aconseguir el primer premi en la categoria apartaments i pisos d’Encamp, seguida per Esther Vidal i Francesca Llenas. Apartaments la Solana es va endur el primer premi en la seva categoria, seguit per l’hotel Melià i l’hotel París en la categoria d’hotels i residències d’Encamp.

Pel que fa a la categoria de comerços d’Encamp, el tercer premi va quedar desert, mentre que el primer premi, se’l va endur el restaurant Mexicurs i el segon La Cirera. D’altra banda, la Serralleria El Portuguès i Xavier Barragan van rebre els premis de la categoria fora de concurs.

Premis Concurs Flors Encamp
Foto: Comú d’Encamp

Quant als premis entregats per embelliment d’espais al Pas de la Casa, totes les categories van quedar desertes excepte la de comerços. El primer premi va ser per al restaurant la Residència, el segon per al restaurant la Camarguesa i tercer, per a la pastisseria Les Delicies.