L’Horòscop d’octubre: més comunicació i actes socials

L’Horòscop d’octubre:
ÀRIES 21-03/20-04

Hauries de parar molta atenció als temes professionals i, sobretot, a la teva salut. Durant molt temps has tingut aquests aspectes aparcats i ara hauràs de fer front a nous objectius en aquest terreny, que seran força positius. Sorgiran molts i nous reptes, que et faran evolucionar.

 

TAURE 21-04/20-05

Estaràs plena d’energia i amb la ment molt oberta per afrontar tot allò que es posi al davant. Malgrat tot, l’únic perill amb què et trobaràs és la teva inseguretat, però no t’amoïnis, perquè disposes d’energia suficient per resoldre tots els problemes amb solvència.

 

BESSONS 21-05/21-06

Gaudiràs de la força suficient per a posar en ordre tots aquells temes relacionats amb la vida familiar i la llar. Para’t a pensar molt seriosament què vols fer en aquesta vida, sobretot en l’àmbit professional, i mira de triar l’opció que més et convé. En cas contrari, aniràs molt perduda.

 

CRANC 22-06/22-07

Serà un mes important pel que fa als aspectes mentals, ja que gaudiràs d’una gran lucidesa. Per tant, és una bona època per adquirir nous coneixements o per fer viatges que enriquiran la teva vida. Bon moment per a les relacions socials, ja que brillaràs durant tot aquest mes.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Aquest mes convertiràs tens la sort de cara i, si ets objectiva amb els teus plantejaments i t’organitzes bé, aconseguiràs tot el que et proposis, tant en el terreny de les finances com en el terreny laboral. Per tant, mira de fer les coses bé i gaudeix de tot el que està al teu abast.

 

VERGE 23-08/21-09

Els astres marcaran un nou rumb en la teva vida. Has passat per una etapa de grans conflictes i desgast, i ara és moment de renovar  les teves idees i les teves accions. Podràs descansar dels problemes perquè tindràs més autonomia i independència, dos aspectes molt necessaris en aquest moment.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Aquest mes estaràs molt comunicativa, així que, hauries de prodigar-te més pels actes socials, però amb intel·ligència, sense deixar-te endur per les converses buides. Pel que fa als temes econòmics, a final de mes podràs posar en ordre les teves finances; així que, no perdis el temps.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Els problemes i els enemics queden enrere i podràs comprovar com comença una nova dinàmica en les teves relacions amb els altres. Mira d’aprofitar-ho i no et perdis cap acte social, que et faran créixer professionalment i com a persona. De tota manera, mira de ser objectiva amb els teus arguments.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Aquest és un moment decisiu per al teu futur, ja que tens una gran oportunitat per fer un salt important, tant a nivell professional, com a nivell personal. Marca’t nous objectius i afronta’ls amb decisió i, sobretot, amb delicadesa. Si ho fas així, aquesta nova etapa et portarà cap a l’èxit.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Res serà mai com abans, ja que a partir d’aquest moment, evolucionaràs en tots els sentits. És un bon moment per iniciar estudis i també per viatjar, ja que les noves descobertes serviran per al teu creixement personal. En cas contrari, buscaràs la confrontació amb tothom.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Aquest serà un mes molt important per a la teva economia i per a la salut. En el tema de l’economia, vigila si tens socis o amb les despeses de la parella, perquè et podries trobar amb més d’una sorpresa. La teva salut, sobretot mental, necessita una renovació, estàs molt saturada i això afecta la resta del teu cos.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Hauries de tenir més cura de les teves relacions, sobretot amb la parella, perquè darrerament les tens abandonades. És important afrontar els problemes amb determinació però, sense treure les coses de polleguera. Si no ho fas, les coses no t’aniran com esperes.