Ansalonga, una gran Festa Major per Sant Miquel

Per Sant Miquel, Ansalonga fa festa grossa. Aquest petit poble de la parròquia d’Ordino, es converteix durant dos dies, el 28 i 29 de setembre, en el centre de la festa, tant de dia com de nit.  

Concert Festa Major Ansalonga
Foto: Nelly Dedea

L’animació a totes hores és la norma de la Festa Major d’Ansalonga, que any rere any reuneix un gran nombre de veïns del poble, als que s’afegeixen habitants de la resta del Principat. És una festa major diferent amb animació a totes hores, que va començar el dia abans de Sant Miquel amb una traca per anunciar l’inici de la festa, seguida per la tradicional sardinada popular.

Jaume Arrosseria Festa Major Ansalonga
Foto: Nelly Dedea

Després va començar el gran ball de nit amb el grup Euphoria i a dos quarts de dues va entrar en escena la disco mòbil amb el Dj Ivan, amb una animació que va durar fins ben entrada la matinada.

Convidats Festa Major Ansalonga
Foto: Nelly Dedea

La missa solemne en honor del patró d’Ansalonga es va celebrar el dissabte a les 12, seguida per un aperitiu popular. A la tarda els infants van ser els protagonistes, ja que se’ls va proposar tota una sèrie de jocs, amb xocolatada i coca.

Sardines a Ansalonga
Foto: Nelly Dedea

El grup Euphoria va animar el ball de tarda, i a les 9 de la nit va començar la botifarrada popular. El tret de sortida del ball de nit va ser a dos quarts d’onze, amenitzat pel grup Bugatti i els més noctàmbuls van gaudir novament de la disco mòbil amb el DJ Ivan a partir de dos quarts de dues. Com és tradició, cada nit hi va haver sorteigs amb premis sorpresa, gentilesa dels patrocinadors.

Jose Costa, de Nova Constructora, i Meri Costa
Foto: Nelly Dedea

Com cada any, la festa va ser sonada i amb l’assistència d’un gran nombre de públic. El comú d’Ordino, el quart d’Ansalonga, Nova Constructora, així com diversos establiments comercials i entitats del país, van fer possible novament la celebració de la Festa Major d’Ansalonga.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

 

democrates andorra