Entrega de premis als guanyadors de l’11a edició del concurs de punts de llibre a Encamp

Enguany, els consellers comunals Josefina Rodríguez, Andre Riba i Esther Vidal van ser els encarregats de lliurar els premis als participants guardonats en l’11a edició del concurs de punts de llibres, realitzat per les biblioteques comunals d’Encamp i del Pas de la Casa.

Fotos: Comú d’Encamp

En aquesta edició, el concurs va comptar amb 112 inscrits, 91 d’Encamp i 21 del Pas de la Casa. Enguany, la categoria amb més participació va ser la d’alevins (de 7 a 10 anys) amb 76 participants, mentre que a la resta de les categories es van registrar: 9 participants en la d’adults (majors de 18 anys), 7 en la d’infantil (d’11 a 14 anys) i 20 en la benjamí (de 5 a 6 anys).

La temàtica de participació, que era lliure, va ser molt diversa. A Encamp, per exemple, els temes més tractats van ser la diada de Sant Jordi, la primavera, representacions de paisatges i animals, entre altres. Al Pas de la Casa van destacar temàtiques relacionades amb la pandèmia sanitària, l’esperança, l’amor, els llibres o les estacions de l’any.

Pel que fa a les tècniques emprades per crear els punts de llibre, també es va registrar un ampli ventall d’opcions, des de pintura en aquarel·les o retoladors, cartolines retallades, fins a material tèxtil, de fusta, així com diferents tipus de collage.

Guanyadors

En la categoria benjamí els guanyadors d’Encamp van ser Àlex Risco i Lucia Rodríguez. Amelie Cabon i Aaron Garcia també van resultar guanyadors, però al Pas de la Casa. Charlie Boher i Carlota Gil, d’Encamp, i Sara Ros i Gabriela Trindade, del Pas de la Casa; van ser guardonats en la categoria alevins, mentre que en infantil, els premiats van ser Valentina Rodríguez i Eulàlia Masjoan, d’Encamp; i Vadim Bony, del Pas de la Casa. Finalment, en la d’adults, Raquel Fernández i Diana Salas, d’Encamp; i Tània Barbosa i Isabel Requena, del Pas de la Casa; van ser els vencedors d’aquesta categoria.  Com no va haver-hi participants en la categoria juvenil, aquesta es va declarar deserta.

Tots els guanyadors van rebre com a premi un lot de llibres seleccionats per a cada franja d’edat i, a més a més, els primers premis van tenir el punt de llibre imprès a la biblioteca, durant tot l’any, fins a la següent edició del concurs. El concurs de punts de llibre es fa cada any amb la finalitat d’incentivar la lectura entre els infants, joves i adults de la parròquia.