(+Fotos) Toni Bou enlluerna amb una impressionant exhibició de trial

Després de fer vibrar els espectadors a la plaça de la Germandat, amb motiu de la Nit de la Moto, Jordi Pascuet i Marcel Justribó van portar el seu trial show a Andorra la Vella, aquesta vegada amb el 30 vegades campió del món de trial, Toni Bou, com a convidat de luxe.

Fotos: César De Pablos

Exhibició de Toni Bou a Andorra la Vella

La plaça The Cloud –o zona de l’antiga caserna de Bombers per a qui encara es faci un embolic–, va ser l’epicentre en què entusiastes de la moto i curiosos es van aplegar per gaudir d’una exhibició única de trial, guiada pels pilots professionals Jordi Pascuet i Marcel Justribó, que van saber muntar un bon espectacle amb el suport de Pyrénées Andorra, el Comú d’Andorra la Vella i la Federació Andorrana de Motociclisme (FMA).

Toni Bou

Si bé el palmarès i habilitats d’aquest parell de ‘moteros’ ja eren molt atractius, la possibilitat de veure al 30 vegades campió del món del trial, Toni Bou, va fer que aquell espai de la capital s’omplís de gom a gom.

Toni Bou

Amb acrobàcies no aptes per a cardíacs, el rider de Repsol Montesa-HRC va captivar els presents, infants i adults per igual, que no van parar d’enregistrar cada pirueta amb els seus dispositius mòbils. Durant l’exhibició, Bou va demostrar per què és el rei del trial, ja que, aleshores, es va atrevir a saltar amb la seva moto per sobre d’alguns valents voluntaris.

nens a l'exhibició de toni bou

Però la tarda motociclista no va acabar aquí. Jordi Pascuet i Toni Bou, que també porten la batuta de l’equip Bou & Pascu Racing Team, van aprofitar l’avinentesa per presentar els joves pilots Jordi Lestang i Gaudi Vall, promeses del trial andorrà que també van presumir de les seves habilitats.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Toni Bou enlluerna amb una impressionant exhibició de trial