Gran actuació de L’Esbart Sant Romà al Carnaval d’Encamp

En el marc de les activitats programades per a la celebració del carnestoltes, en la parròquia d’Encamp, la Sala de Festes del Complex Esportiu, va acollir, el passat dissabte, dia 13 de febrer, la representació del tradicional ball de l’Óssa, protagonitzat per L’Esbart Sant Romà. Un espectacle de dansa i música estrenat l’any 2002, sota la direcció artística de Maribela Moreno.

Foto: Comú d’Encamp · RC Audiovisuals

A causa de la situació sanitària, la capacitat de la sala es va limitar al 30% del seu aforament i l’ús de la mascareta va ser obligatori. Si bé l’entrada a l’espectacle va ser gratuïta, es va sol·licitar, de manera prèvia als assistents, reservar les seves entrades, a través del telèfon 731 490. Les 200 entrades previstes per a la representació es van esgotar, però el públic va poder seguir l’actuació de forma online.

Esbart Sant Romà

D’altra banda, la Comissió de Festes va realitzar la penjada del rei Carnestoltes, el dia 13 de febrer a la nit, al mig de les avingudes de la parròquia, però sense fer convocatòria de públic per a evitar aglomeracions.

També, es van dur a terme espectacles infantils, al Pas de la Casa, amb “Els músics de Bremen” i a Encamp “La Blancaneu i els set nans”, amb entrades exhaurides. Finalment, del 13/02 al 17/02, els encampadans van poder gaudir de l’exposició fotogràfica i audiovisual que homenatja el Carnestoltes i que va ser produïda el 2018, per Lluís Dejuan i Rubèn Calvo, una mostra que es va poder visitar totes les tardes, de les 16 a les 20 h, a la Sala de Festes del Complex Esportiu de la parròquia. Cada hora en punt es va projectar un audiovisual amb imatges de carnavals passats.

democrates andorra