El Palau de Gel acull un divertit concert entre disfresses i rialles

El grup Hashtag va aconseguir conquerir les desenes de patinadors que van desfilar per la pista del Palau de Gel, que tampoc van perdre l’oportunitat de lluir la seva millor disfressa amb motiu de les celebracions de Carnestoltes a la parròquia de Canillo.

Fotos: César De Pablos

El passat dissabte, dia 13 de febrer, el Palau de Gel va tornar a ser l’escenari d’un divertit i agradable concert, en el qual les famílies canillenques, i també d’altres parròquies, s’hi van trobar per gaudir d’una estona distreta i diferent, malgrat la pandèmia de la Covid-19. Es va tractar del grup Hashtag, trio musical català que va enlluernar a tots els presents amb èxits de la cultura pop nord-americana.

Palau de Gel

Malgrat que les grades del recinte es van omplir de manera molt tímida, el caliu i el bon ambient es van viure al bell mig de la pista de patinatge del Palau de Gel, amb desenes de persones que, totes disfressades o amb accessoris carnavalescos, van mostrar el seu esperit festiu per aquest Carnestoltes. Vam veure superherois com ara Spiderman, Batman i el Power Ranger blau, però també abelles i pingüins amb un estil molt cridaner!

Concert al Palau de gel

Pel que fa al concert del grup Hashtag, aquest es va realitzar en el marc de les activitats organitzades pel Comú de Canillo amb motiu de les festes de Carnaval 2021. L’agrupació va saber connectar amb el seu públic amb cançons molt sonades, com ara ‘Locked out of heaven’, de Bruno Mars; ‘Hit me baby one more time’, de Britney Spears; ‘Believe’, de Cher; ‘I want to break free’, de Queen, i el hit Dance Monkey’, de Tones And I. Tot i que les versions angleses van ser part important del repertori de Hashtag, l’agrupació també va interpretar èxits en castellà com ara ‘Cómo te atreves’, de Morat.

Sens dubte, la tarda d’aquell dissabte serà recordada de manera molt especial pels afortunats visitants del Palau de Gel, no només pel que va significar celebrar –de manera segura– un carnaval enmig d’una pandèmia, sinó per la incertesa que envolta el futur d’aquest emblemàtic recinte canillenc.

democrates 2023