(+Fotos) Èxit d’assistència a la tercera edició de la “Fira d’Abril”

Del 19 al 21 de maig, la terrassa de The Boss, a El Tarter, es va tornar a omplir de color i música en directe, per a celebrar la tercera edició de la “Fira d’Abril”, que en aquesta ocasió va comptar amb l’assistència de més de tres mil persones al llarg de les tres jornades. 

Com cada any, la fira va atreure a més tres mil persones, entre clients, parelles, amics i famílies, que van tenir l’oportunitat d’endinsar-se en la cultura andalusa i gaudir de la millor gastronomia. L’esdeveniment va comptar, una vegada més, amb les actuacions en directe de “Los Desmadraos”,  agrupació musical que es caracteritza per barrejar la rumba flamenca amb la catalana, així com amb la presència del grup “El Rumbo”, que també va aportar el seu toc flamenc a la festa, així com moltes altres cançons fetes a la seva manera i de diferents estils musicals. Les tres jornades del cap de setmana, també van ser amenitzades pels DJ de la casa. L’artista i cantant, Johel va actuar com a mestre de cerimònies i va ser l’encarregat d’animar les activitats i els concursos que hi van tenir lloc.

Com a les darreres edicions, tampoc hi van faltar les “bailaoras” de flamenc, que van fer que l’ambient festiu s’estengués per tot el recinte, fent vibrar i ballar tothom, especialment a les assistents que es van engalanar amb els vestits tradicionals de sevillana.

A banda dels còctels prèmium que va oferir l’establiment, així com les diferents varietats de cerveses amb les quals compta, els “rebujitos” andalusos van ser una de les begudes més demanades durant tot el cap de setmana, mentre que el “pescaito”, els calamars a l’andalusa, els pinxos de truita a l’espanyola, així com les carns a la brasa, van ser alguns dels plats més venuts.

De cara a pròximes edicions, la direcció de The Boss té previst estendre la celebració uns dies més, amb l’objectiu de superar el nombre de visitants, del país i de fora, que enguany han estat més de 3.000 persones. Una xifra que, any rere any, ajuda a consolidar la “Fira d’Abril”, com una festa andalusa de referència al Principat d’Andorra.

Fira d'Abril a The Boss