(+Fotos) Ambient festiu a la segona edició del Circuit de Pàdel Princiesport patrocinat per Grup Becier

Una norantena de jugadors van ser-hi presents a la segona edició del Circuit de Pàdel Princiesport by Grup Becier, que va tenir lloc del 12 al 14 de maig, a les instal·lacions del club andorrà.

Fotos: Nelly Dedea

Durant tot el cap de setmana, les pistes de Princiesport es van omplir de talent i passió. Els jugadors van demostrar un alt nivell de joc, oferint partits emocionants que van saber captar l’atenció dels espectadors.

Aclamats per la seva destresa i determinació, els participants es van classificar en sis categories: 1a, 2a i 3a masculina; 2a i 3a femenina, i 3a mixta. L’equip format per Xavi Amat i Oscar Cerezo es va consagrar guanyador de la primera categoria masculina, mentre que José Luis Pereira i Sergi Forcada ho van fer de la segona masculina, i Carles Felip Pereira i Joël Málaga de la tercera masculina.

Pel que a la categoria femenina, va destacar la participació de la parella de Tere Suñé i Gemma Carnicé, que van ocupar el primer lloc de la segona categoria, seguides d’Ester Cusiné i Sandra Cuberes, que van completar el quadre de guanyadores de la tercera femenina. Finalment, el duet vencedor de la categoria mixta va ser el d’Aida Aixàs i Ismael Álvarez; seguits pels finalistes Diego Grandes i Lisa Anne Flower.

Després de l’èxit de participació en el primer open de la segona edició del circuit de pàdel, els organitzadors treballen en la pròxima parada, que tindrà lloc entre el 30 de juny i el 2 de juliol, a les pistes de Princiesport.

Exposició de vehicles exclusius de Becier i més…

A banda de la competició, al llarg del cap de setmana, els acompanyants dels jugadors van poder gaudir del gran ambient festiu amb una exposició de vehicles i un test drive, cortesia del patrocinador del torneig, Becier Vehicles, que va presentar el nou Renault Austral, així com un test de pales de pàdel, gentilesa d’Head. El públic també va poder participar en les activitats dirigides i organitzades pel club, un taller d’Art i Vi, que va anar a càrrec de la Musa Creativa, així com de la venda de productes d’Unicef. A més, va poder gaudir de les diferents opcions que va oferir el food truck de Pyrénées i de la degustació d’un pernil ibèric Julián Martín, de Casa Beja.

Ambient festiu a la segona edició del Circuit de Pàdel Princiesport patrocinat per Grup Becier