(+Fotos) La Massana acomiada una reeixida 29a edició d’Andoflora

La fira mercat de la planta i la flor, Andoflora, va clausurar la seva 29a edició de forma exitosa, després d’un cap de setmana d’alta afluència de públic i un important seguit d’activitats i tallers per a totes les edats.

Fotos: César De Pablos · Comú de La Massana/Eduard Comellas

Andoflora 2023Tot i l’afluència constant de públic, els moments àlgids van arribar dissabte i diumenge al migdia, coincidint amb els espectacles de l’Esbart Valls del Nord, la Grossband i l’Andorra Gospel Cor, que van captivar els espectadors amb representacions artístiques per al gaudi de totes les famílies.

Andoflora 2023La 29a edició de l’esperada fira mercat de la planta i la flor, Andoflora, va deixar una empremta molt gratificant en la memòria dels visitants que, al llarg de tot el cap de setmana, van descobrir la màgia de la natura.

Líquid Dansa i Richy Vuelcom van ser altres dels convidats que van amenitzar l’Andoflora 2023

Ni tan sols el cel ennuvolat va poder amagar la brillantor d’Andoflora, ja que massanencs, persones de tot el país i fins i tot alguns turistes van tenir l’oportunitat de capturar moments màgics davant dels photocalls i d’adquirir flors i plantes per als seus jardins, balcons i terrasses. L’àrea d’expositors, instal·lada a la plaça de les Fontetes, va comptar amb vint-i-sis parades amb productes únics i artesanals, com ara joies, teixits, aliments i productes de cosmètica natural.

Andoflora 2023Enguany, una de les grans atraccions de la cita va ser el concurs d’art al carrer, organitzat per la Capsa, on els participants van plasmar sobre paper la seva pròpia visió de la fira. Els guanyadors del concurs de dibuix van ser Sara Tapia, en primer lloc, seguida d’Arnau Sánchez i Ingrid Rossell. A més, el concurs de fotografia d’Instagram va tenir una guanyadora indiscutible, l’Anna Carrera.

Andoflora 2023La cònsol major de la parròquia de La Massana, Olga Molné, va reparar en les condicions climatològiques que, si bé no van estar marcades per un temps precisament assolellat, van permetre que l’Andoflora 2023 es visqués amb molta alegria i energia.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

Andoflora 2023