Èxit de vendes al darrer Vide Dressing de la Massana

Del 21 al 23 d’abril, la catorzena edició del Vide Dressing a la Massana va tornar a omplir, de gom a gom, l’edifici de les Fontetes i la sala de la Closeta, superant totes les expectatives. La bona afluència de públic, al llarg de tot el cap de setmana, va permetre que les més de vuitanta parades del mercat de segona mà poguessin vendre més de 5.000 peces de roba i complements.

Fotos: Comú de la Massana

La darrera edició del Vide Dressing a la Massana va comptar amb una vuitantena d’expositors que van oferir al públic un munt d’articles, productes i complements de totes les marques, que van anar des de peces de roba com ara vestits, pantalons, jaquetes, sabates fins a collarets i ulleres, a un preu molt accessible a tothom, i tot en perfecte estat.

Des de fa uns anys, el Vide Dressing a la Massana s’ha convertit en un punt de trobada per als amants del mercat de segona mà i ha aconseguit dinamitzar encara més la parròquia. Així i tot, un dels objectius que es plantegen des de l’organització és fidelitzar als compradors de l’economia circular, un col·lectiu cada vegada més nombrós. Enguany, per tal que els pares poguessin comprar i la canalla es mantingués entretinguda, també es van organitzar tallers infantils.

El mercat de segona mà va començar l’any 2015 amb només deu parades, en un moment on la gent no tenia encara la cultura de la reutilització i encara menys de comprar roba de segona mà. A poc a poc, durant les últimes edicions del Vide Dressing, la tendència ha anat canviant i la comunitat d’amants de l’economia circular continua creixent. S’hi observa, cada vegada més, com els amants de la moda recorren els mercats de segona mà per tenir peces úniques, exclusives i vintage. Cal destacar que els preus i les gangues són també un dels principals atractius.

Josep Maria Garallà, conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de la Massana, va fer un balanç molt positiu de la darrera edició i va assegurar que una de les pròximes fites és posicionar el Vide Dressing com el mercat de segona mà dels Pirineus.

Tot i que el Vide Dressing tornarà a la tardor, la Massana es prepara per acollir durant el mes de maig una edició especial amb roba i material esportiu, que es farà en el marc del FestiSport.