(+Fotos) L’Auditori Nacional rep la visita de la pianista catalana, Clara Peya

Reconeguda a Catalunya amb el Premi Nacional de Cultura 2019 per la seva trajectòria musical i compromís social, Clara Peya va aterrar a Andorra per presentar el seu darrer projecte musical anomenat Piano solo & Electrònica.

Fotos: Xavi Pujol

Considerada com una de les artistes més polifacètiques i transgressores dels últims temps, Clara Peya va saber captar l’atenció del públic andorrà que va gaudir d’un concert exquisit i avantguardista, el qual va combinar el jazz, el pop i l’electrònica, mantenint sempre com a fil conductor el piano. El recorregut musical per la trajectòria de l’artista va incloure alguns temes ja publicats i, també alguns inèdits, que els assistents van poder descobrir, gràcies al joc fet per la compositora entre el piano, els sintetitzadors i les bases electròniques que van generar una atmosfera única.

Amb un impecable currículum a la seva esquena, l’artista catalana, reconeguda el 2019 amb el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya i  guardonada pel millor disc de l’any per a la crítica dels Premis Enderrock amb ‘Estómac’, fuig dels tòpics i creu en el poder de l’art com una eina de transformació social. Als seus 35 anys, Peya ha presentat onze discos i ha col·laborat amb un important nombre de músics com ara Sílvia Pérez Cruz, Judit Neddermann, Toni Pagès, Vic Moliner, Alessio Arena, Ferran Savall, Aleix Tobias, Adrià Plana, Dídac Fernández, Pau Figueres, Elena Gadel, Sandra Sangiao, Anna Ferrer i Magalí Sare, entre d’altres. A més, ha tocat amb diferents formacions per tota la geografia espanyola, també a Mèxic, França, Anglaterra i Rússia.

El pròxim artista que acollirà l’Auditori Nacional d’Ordino, en el marc de la temporada 2023, serà el català Joan Dausà, que pujarà el 19 de maig, per primera vegada a un escenari del Principat.

L’Auditori Nacional rep la visita de la pianista catalana, Clara Peya