(+Fotos) Farmàcia El Cedre celebra els seus 25 anys amb Patxi Leiva en concert

Arribar a un quart de segle de trajectòria empresarial no és poca cosa i Elena Lafuente, propietària de la Farmàcia El Cedre, n’és conscient. Per aquest motiu, va obsequiar als seus clients més fidels amb l’oportunitat de gaudir d’un recital en directe a càrrec de l’incombustible i carismàtic Patxi Leiva.

Fotos: César De Pablos

25è aniversari de Farmàcia El CedreDurant els últims anys, Farmàcia El Cedre ha fet un salt qualitatiu per a fer evolucionar el concepte tradicional de farmàcia, amb l’objectiu de no només ser un punt de venda de medicaments, sinó per a convertir-se en el lloc ideal per a cuidar-se i prevenir problemes de salut. En aquest sentit, Elena Lafuente, propietària d’aquest icònic establiment ubicat a Santa Coloma, que enguany celebra el seu 25è aniversari, ha volgut parar atenció a altres aspectes de la salut, com ara la cura de la pell, la dermocosmètica, el maquillatge, una alimentació correcta i equilibrada, els hàbits del son, la salut sexual, entre altres.

25è aniversari de Farmàcia El CedreD’aquest desig d’evolució i creixement, ha sorgit la possibilitat de mudar-se de local cap a un altre més ample, amb més comoditats, però amb la mateixa filosofia: el client i el seu benestar com a prioritat. I, com no podia ser d’una altra manera, l’Elena va decidir que la celebració dels 25 anys de Farmàcia El Cedre no podia estar completa sense la implicació d’aquests clients fidels que sempre hi han confiat.25è aniversari de Farmàcia El Cedre

“He fet 25 anys al costat dels meus clients, pacients i amics. Hem crescut tots junts i la farmàcia és el que és gràcies a ells”, va expressar l’Elena, qui va reconèixer que part del seu èxit també és fruit del seu esforç i sacrifici personal.

25è aniversari de Farmàcia El CedreEntre rialles, copes de cava i deliciosos aperitius, tothom que va acudir el passat 16 de febrer a l’establiment colomenc, va ser partícip de la celebració, on els convidats van gaudir d’una càlida vetllada al ritme de les cançons més animades del Patxi Leiva. L’atmosfera va ser tan agradable que més d’una persona no va poder amagar les ganes de ballar, aplaudir i corejar cadascuna de les cançons que el compositor hi va interpretar.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

Farmàcia El Cedre celebra els seus 25 anys amb Patxi Leiva en concert