(+Fotos) Ferreteria Mavid dona la benvinguda a la 3a Expo Mavid

Es tracta d’una fira multisectorial de l’àmbit industrial en què diferents professionals del sector i grans marques han pogut present les seves novetats a un públic especialitzat. L’Expo Mavid 2022 es podrà visitar fins al pròxim 22 de setembre.

Fotos: César De Pablos

Expo Mavid 2022La primera Expo Mavid es va celebrar el 2020, en el marc de la inauguració de la nova seu de Ferreteria Mavid, al núm. 4 del carrer Camp Bastida, a Santa Coloma, que llueix uns espectaculars 2.000 metres quadrats de superfície que permeten els clients descobrir més de 45.000 referències de les millors marques del mercat.

Durant aquesta tercera edició, la casa ha apostat una vegada més per grans noms del sector industrial, com ara Husqvarna, DeWalt, Stanley, Mussol, Abarth, Fischer, Facom, Makita, Mirka, entre altres, amb el suport dels comercials de les respectives marques, que han aconseguit dissipar els dubtes i satisfer la curiositat dels clients que hi han acudit durant aquesta primera jornada.

Expo Mavid 2022Per descomptat, les ofertes i descomptes especials han estat a l’ordre del dia, però també la cridanera exhibició en directe de José Llorente, escultor amb motoserra i ambaixador d’Husqvarna Espanya, que ha sabut crear fantàstiques inspirades en la natura.

Expo Mavid 2022De la mà d’Ana Cerezo Pernilea i Abundi Monterde, tant el públic com l’equip de Mavid i els professionals convidats, han gaudit d’un exquisit càtering en què hi havia des de formatges i embotits ibèrics, fins a carn amb ceps i paella.

Expo Mavid 2022L’Expo Mavid 2022 continuarà fins al pròxim dijous dia 22 de setembre, amb moltes novetats i preus realment atractius.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Ferreteria Mavid dona la benvinguda a la 3a Expo Mavid