MISUI inaugura un córner a Bàsic Mercat

Creativitat, ofici i innovació són alguns dels valors que defineixen a MISUI, la marca editora de joiers que disposa, des del setembre passat, d’un espai exclusiu a la joieria i rellotgeria Bàsic Mercat d’Andorra la Vella.

Fotos: Xavier Pujol

Entre els nombrosos convidats amb els quals va comptar la inauguració del córner es va destacar la presència de Joan Gomis, ideòleg i director de MISUI; Lluís Vendrell, copropietari; Estela Guitart, dissenyadora de joies; i Joan Roca, director general de la joieria Bàsic Mercat, qui es va mostrar molt satisfet per la proposta de MISUI, ja que aporta al país i a l’establiment un important valor afegit.

En un ambient distès, tots els convidats van poder gaudir de les diferents col·leccions i sèries de peces úniques i singulars que va presentar la marca – amb un ampli ventall de possibilitats -, creades per a tots els públics, que transcendeixen modes i tendències.

Com a referents en el món de la joieria, el nou espai de MISUI a Bàsic Mercat ofereix als visitants una experiència de compra única en un ambient que fusiona disseny i artesania contemporània. A través dels seus dissenyadors, la marca recupera l’honestedat de la naturalesa del segle XXI, el valor de l’esperit local i el concepte de cultura i excel·lència que tenen els objectes. Sempre tenint cura de l’entorn natural i la feina que hi ha al darrere de cada peça. Cada joia de MISUI juga amb la contemporaneïtat i el luxe, sense renunciar a la història, la tradició, la qualitat dels materials i, sobretot, a la seva estètica.

Peces singulars fetes a mà que transcendeixen modes i tendències

Els dissenyadors, Estela Guitart, Marc Monzó, Etsuko Sonobe, Noon Passama, Marta Boan i Felix Lindner, són els encarregats d’imaginar i crear les joies a partir del seu propi llenguatge, sempre tenint com a bandera els màxims estàndards de qualitat, que permeten als clients gaudir de l’essència de la joieria cosmopolita.

A partir d’ara el nou repte de la marca, segon el director i ideòleg de MISUI, és apropar al públic andorrà els dissenys de joies més exclusius amb els quals treballen.  “Ens fa molta il·lusió comptar amb un espai innovador a Bàsic Mercat, un establiment amb una gran trajectòria que aposta per marques innovadores”, va remarcar Joan Gomis.