(+Fotos) Modelsy Artists Andorra torna amb una desfilada amb les últimes tendències

L’Hotel Coma d’Ordino es va convertir, una vegada més, en una espectacular passarel·la de moda, en la qual van desfilar una dotzena de models de l’agència Modelsy Artists Andorra que van lluir fantàstiques peces.

Fotos: César De Pablos
Yolanda Cid, directora de Desfilada Modelsy Artists Andorra

Una nova edició de la desfilada ‘Moda y Arte’, impulsada per l’agència Modelsy Artists Andorra, va tenir lloc el passat 18 de setembre a l’Hotel Coma, on van desfilar 12 models de diferents edats i van captivar els espectadors amb diferents creacions que segueixen les últimes tendències.

Desfilada de Desfilada Modelsy Artists Andorra

Presentada per Yolanda Cid, directora de l’agència andorrana de modelatge, la vetllada va permetre els presents apreciar el millor de la moda de gala i casual de tardor, de la mà de la boutique andorrana Twenty i la urgellenca Señorita & Modasito. A més a més, en un altre passi, els models van desfilar amb els complements (bosses, maletes, motxilles) de Tot Maletes.

Tot maletes a la desfilada de Desfilada Modelsy Artists Andorra

Algunes de les peces que van lluir els models formen part de la col·lecció privada de Yolanda Cid, amb creacions confeccionades a Itàlia

Un no parar de talent

Si presentar els outfits que marcaran la pauta de la temporada va ser el principal dels propòsits, no n’era l’únic, ja que la passarel·la de ‘Moda y Arte’ també va ser l’escenari ideal per donar la benvinguda als nous models que formen part de l’agència encapçalada per Yolanda Cid. A més a més, com era d’esperar, les mirades es van posar sobre l’Ariadna Navarro, guanyadora de la banda “Top Model Spain” i segona finalista del certamen Miss & Mister Model Global Mediterráneo 2021 com a representant d’Andorra; Duncan Caimàn, representant d’Encamp al mateix certamen, que es va realitzar a Alacant; Edgar Cid Franco, representant d’Andorra al Miss & Mister Model Global Mediterráneo 2021 i candidat a Miss & Mister Star Universe, que se celebrarà l’any vinent a Portugal; l’Elisabete Costa, representant de Portugal a Miss & Mister Model Global Mediterráneo 2018, i Maria Socías, “Miss Fitness” i segona dama d’honor al Miss & Mister Fashion Week Ordino 2021.

Desfilada Modelsy Artists Andorra

I, si no fos suficient, el públic va poder gaudir de la bella veu de la cantant andorrana Ingrid Martínez, que va interpretar de forma impecable peces icòniques del pop internacional. Per la seva banda, les mescles més enèrgiques del DJ Luis Vila van servir de fil conductor de la desfilada que va comptar amb el suport d’altres col·laboradors com ara Restaurant Beluga, Perfumeria Júlia, Franck Provost, Bar O d’Ordino, Hotel Coma, Restaurant Tòpic i els fotògrafs Antonio Miralles i Vitali Trapsh.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

Modelsy Artists Andorra torna amb una desfilada amb les últimes tendències