Ferreteria Mavid va inaugurar unes impressionants noves instal·lacions

El passat dimecres, dia 29 de gener, va tenir lloc l’acte d’inauguració de les noves instal·lacions de Ferreteria Mavid, ubicades al c/ Camp de Bastida, 4, d’Andorra la Vella. Amb més de 2.000 m2 de magatzem i més de 45.000 referències, de les millors marques del sector, Mavid ha consolidat el seu lideratge al mercat andorrà.

Fotos: César Vidal

Inauguració de noves instal·lacions ferreteria MavidFerreteria Industrial Mavid va néixer l’any 2004, amb l’objectiu d’erigir-se en un referent en el món del subministrament industrial, la ferreteria, la pintura i el bricolatge, aportant les millors solucions per als professionals més exigents. Després de 16 anys oferint la millor qualitat i uns preus inigualables, en les millors marques del mercat, com ara Makita, Husqvarna, Stanley Fat Max, Facom, Dewalt, Helly Hansen WorkWear o Utility Diadora, entre altres; Mavid ha fet un salt qualitatiu i quantitatiu, amb unes colossals noves instal·lacions, que li permetran augmentar el seu nivell d’eficiència.

Dewalt a les noves instal·lacions ferreteria MavidLes noves instal·lacions, que compten amb 2.000 m2 de magatzem i més de 45.000 referències, garanteixen el lliurament de tot tipus de material, en el menor temps possible i cobrint totes les necessitats del client. El seu equip comercial, jove, dinàmic i amb una àmplia formació en el sector, permet oferir un excel·lent servei d’assessorament per a una compra eficient. Tanmateix, disposen d’un qualificat servei postvenda i repartiment exclusiu a qualsevol punt del Principat d’Andorra. Però, si ho desitgen, també poden fer la seva comanda, sense sortir de casa, a través de la seva pàgina web www.mavid.ad

Noves instal·lacions ferreteria MavidL’acte d’inauguració de les noves instal·lacions va comptar amb tots els ingredients perquè els assistents a l’acte sortissin meravellats del nou potencial de Ferreteria Mavid. No va faltar la música, exquisides menges i begudes i, com no podia ser d’una altra manera, una exposició de les últimes novetats de les millors marques del mercat, quant  a maquinaria, eines, pintura i bricolatge.

Equip MavidPer un dia, Ferreteria Mavid va emular una Fira Multisectorial del sector, on no van faltar els grans directius de moltes de les prestigioses marques que comercialitza l’empresa andorrana, així com les demostracions del funcionament dels diferents mecanismes, algunes d’elles amb un alt component artístic.

Exhibició de tall de fusta a MavidCom és preceptiu en qualsevol inauguració de nivell, tampoc no va faltar el protocol·lari tall de la cinta, que el va realitzar el director gerent, Abel Palacio, així com la tradicional benedicció de les instal·lacions, que va anar a càrrec del rector de la parròquia d’Andorra la Vella, mossèn Ramon Sàrries. Diferents personalitats del món de la política, empresarial i financer, com ara Jordi Vilanova, exconseller d’Esports, d’Escaldes-Engordany; o Josep Maria Cabanes, Subdirector General de Banca País d’Andbank; entre altres, es van donar cita en aquest acte d’inauguració.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Noves instal·lacions ferreteria Mavid

Més info