Els Jocs dels Petits Estats d’Europa van presentar el seu logo

El passat 27 de gener, es va revelar el logo amb el qual s’identificaran els pròxims Jocs dels Petits Estats d’Europa. La gran cita esportiva, que tindrà lloc del 31 de maig al 5 de juny de 2021, compta amb el suport i patrocini d’Andbank com a espònsor principal.

Fotos: SFGA/C. Esteve

El cap de Govern, Xavier Espot, i el president del Comitè Olímpic Andorrà, Jaume Martí, van presentar oficialment la imatge gràfica dels pròxims Jocs dels Petits Estats d’Europa (JPEE), que tindran lloc el pròxim any 2021 al nostre país. El disseny escollit va ser obra de Toni Colom, de l’estudi creatiu Aymara, i evoca la imatge d’un peveter.

presentació del Logo dels Jocs dels Petits Estats d'Europa 2021La roda de premsa també va servir per fer públic l’inici d’un concurs obert per a escollir la mascota oficial dels JPEE Andorra 2021. Aquesta convocatòria està oberta per a qualsevol dissenyador o estudi de disseny amb seu al Principat. La data límit per a presentar les propostes és el 2 de març de 2020, i tots els detalls del concurs es podran consultar a través dels llocs webs: cultura.ad, coa.ad i andbank.com.

Andbank serà el patrocinador oficial dels JPEE Andorra 2021, un esdeveniment de múltiples competicions esportives que el nostre país acollirà per tercera ocasió.

Andbank, entitat financera del nostre país, té una àmplia trajectòria pel que fa al patrocini d’atletes, esdeveniments esportius i altres activitats vinculades amb l’esport, ja que és part de la seva filosofia enaltir el nom d’Andorra. En aquest sentit, Andbank veu amb optimisme la realització dels JPEE Andorra 2021, esdeveniment del qual el banc és patrocinador oficial, ja que permet mostrar les virtuts del Principat a la resta de països participants, a través del llenguatge universal de l’esport. Andbank i el Comitè Olímpic Andorrà tenen un vincle de patrocini des de l’any 2004.