La Festa de la Primavera torna amb un toc molt hippy

Les autoritats comunals han inaugurat aquesta tarda la Festa de la Primavera, una cita que animarà el barri de Riberaygua i Travesseres durant tot el cap de setmana. L’espectacle itinerant ‘Guitarfly’, de la Companyia Líquid Dansa, ha marcat el punt de partida d’un programa d’activitats ideat per al gaudi de tota la família.

Fotos: César De Pablos

Festa de la primaveraLes flors i els colors tornen a Riberaygua i Travesseres, un dels principals barris comercials d’Andorra la Vella. Enguany, sota el lema ‘Flower Power’, la corporació de la capital ha volgut tenir un gest envers la cultura hippy, omplint els carrers d’ornaments i altres elements al·lusius a aquest icònic moviment nascut als anys 60.

Festa de la primaveraEl tret de sortida l’han donat els joves ballarins de Líquid Dansa amb un acolorit espectacle que ha recorregut els diferents carrers del barri des de les 18 hores d’aquesta tarda. La coreografia, ideada per Dani Sampaio, porta l’espectador a través d’un viatge màgic en què el protagonista de la història, un jove guitarrista, captiva les nimfes amb la seva música. Seguidament, la companyia Zebrass Band ha animat tots els transeünts amb el show ‘Flower Groove’.

Festa de la primaveraPer a Miquel Canturri, cònsol menor de la parròquia, la Festa de la Primavera és una iniciativa que permetrà generar trànsit de visitants a la capital, concretament a la zona de Riberaygua i Travesseres, i que a més a més “representa el tret de sortida per a totes les festes que organitza el Comú d’Andorra la Vella durant la primavera i l’estiu”. Les expectatives són molt bones, apuntava, ja que el Comú ha destinat 47.000 euros al muntatge de tota la celebració en la qual esperen “fer que tothom pugui gaudir de la música i espectacles durant tots els tres dies”.

Festa de la primaveraAquest primer dia de la Festa de la Primavera s’acomiadarà amb el concert de l’agrupació Apastafunk, que farà ballar el públic amb els hits dels anys 70 i 80, des de les 20.30 hores.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

La Festa de la Primavera torna amb un toc molt hippy