(+Fotos) El president de la UEFA visita Andorra

Aleksander Čeferin, president de la UEFA, va visitar el Principat el passat 20 de setembre. El motiu de la seva presència va ser l’acte en el qual la Federació Andorrana de Futbol va canviar el nom del Centre d’Entrenament de La Massana, que passarà a ser conegut d’ara endavant com a Centre d’Entrenament Francesc Vila.

Fotos: Xavi Miró/FAF

Aleksander Čeferin, president de la UEFA, visita AndorraEn honor al primer president de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), el complex esportiu massanenc va canviar de nomenclatura. Des del passat 20 de setembre, les instal·lacions seran conegudes com a Centre d’Entrenament Francesc Vila.

Aleksander Čeferin, president de la UEFA, visita AndorraAleksander Čeferin, president del màxim òrgan rector del futbol europeu, va encapçalar la llista de convidats d’honor a la cerimònia. Durant la seva atenció als mitjans, va expressar la seva satisfacció amb els resultats aconseguits per Andorra i la FAF tant en l’àmbit esportiu com de desenvolupament.

Aleksander Čeferin, president de la UEFA, visita AndorraA La Massana, també hi van ser altres personalitats com ara Zoran Lakovic, director d’Associacions Nacionals de la UEFA; Thierry Favre, responsable de desenvolupament de les associacions nacionals de la UEFA; Elkhan Mammadov, director de les Associacions Nacionals Europees de la FIFA; Gianni Manca, coordinador del programa de desenvolupament de les Associacions Europees de la FIFA, i Fèlix Àlvarez, president de la FAF. Aquest últim va reparar en la importància de fer el pas perquè els clubs andorrans puguin ser societats anònimes esportives, una petició de la qual ja és conscient el Govern a través del ministeri corresponent.

El CE Francesc Vila va ser edificat amb el suport tant de la FIFA com de la UEFA, que van aportar, respectivament, el 18,47 % i el 30,83 % del cost total de la inversió, valorada en 8,86 milions de dòlars equivalents a uns 8 milions d’euros, segons la mateixa FIFA.