La Creu Roja Andorra completa una campanya de sang molt favorable

La Creu Roja Andorrana va completar amb gran èxit la seva quarta campanya de recaptació de sang, la qual es va dur a terme del 18 al 20 de setembre. Dels 385 donants inscrits es va aconseguir un impressionant total de 345 donacions efectives.

Foto: Creu Roja Andorrana/Story Telling Comunicació

La més recent de les campanyes de donació de sang de la Creu Roja Andorrana, la quarta de l’any, va concloure amb unes xifres que es mantenen en la línia de les donacions anteriors, demostrant així que la població és conscient i solidària envers aquesta causa. De les 385 persones que es van inscriure per a donar sang, 345 ho van poder fer.

Aquest èxit ha generat bones perspectives per a la cinquena i última campanya del 2023, prevista per al novembre vinent, concretament els dies 21, 22 i 23. Per primera vegada, el Lycée Comte de Foix acollirà l’activitat.

Cal destacar que la campanya del setembre va realitzar al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, gràcies a la col·laboració comunal en cedir l’espai. El Super U-Centre Comercial Andorrà també hi va cooperar amb la causa en proporcionar refrigeris, mentre que el personal del SAAS i el Banc de Sang i Teixits van donar suport logístic per a totes les donacions. El voluntariat també va ser fonamental perquè la campanya arribés a bon port.