(+Fotos) McDonald’s fa un pas al davant pels infants

El reconegut restaurant dels arcs daurats, McDonald’s, s’ha sumat a la celebració del Dia Mundial de l’Infant amb el propòsit de recaptar fons per a La Gavernera. La cita solidària ha comptat amb el suport de diferents personalitats de la política nacional.

Fotos: César De Pablos

McDonald's mchappy day dia de l'infant

Millor que una mossegada a una deliciosa BigMac, és poder ajudar els infants del nostre país a través d’accions que realment marquen la diferència. Si es combinen totes dues parts, el resultat és encara millor i això McDonald’s ho sap molt bé.

McDonald's mchappy day dia de l'infant

La campanya McHappy Day ha tornat un any més per a celebrar el Dia Mundial de l’Infant de la millor manera possible, fent costat als infants i joves atesos pel Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) La Gavernera. Sigui comprant un menú de BigMac o un peluix solidari, els visitants han pogut posar el seu granet de sorra per aquesta causa entranyable.

McDonald's mchappy day dia de l'infant

Com ja és costum en aquesta iniciativa, Patrick Pérez, president del Grup Pyrénées, ha estat una de les primeres persones a acudir per a ser partícip d’aquesta activitat que també ha comptat amb la presència i suport de diferents figures polítiques, com ara els consellers generals Meritxell López, Sílvia Riva, Pere Baró, Berna Coma i Meritxell Alcobé; David Astrié, cònsol major d’Andorra la Vella; Olga Molné, cònsol major de la Massana; Josep Anton Bardina, secretari d’Estat d’Educació i Universitats, entre altres personalitats, entre les quals alguns consellers comunals de diferents parròquies del país.

Gaudeix de moltes més fotos aquí

https://www.flickr.com/photos/donasecret/albums/72177720312899437