(+Fotos) Javier Medina porta el seu art metarealista a la seu d’Andbank

L’artista espanyol Javier Medina va oferir un petit tast de la seva exposició ‘Metarealisme, més enllà de la realitat’ al públic que va acudir a la sala d’actes d’Andbank, el passat 23 de novembre.

Fotos: Nelly Dedea

Javier Medina porta el seu art metarealista a la seu d’Andbank

‘Metarealisme, més enllà de la realitat’ és el nom de la més recent exposició que el madrileny Javier Medina va portar a l’Espai Galobardes, des del 16 de novembre passat. La mostra, que hi romandrà oberta al públic fins al 15 de desembre, és un recorregut artístic per peces de gran format que, a primera vista, obren una porta a realitats alternes i diferents dimensions.

Javier Medina porta el seu art metarealista a la seu d’Andbank

Les obres de Medina, qui apel·la a la geometria, el color, llum, vibracions i patrons de forma, són capaces de generar diferents estímuls en els seus espectadors que, en posar-se ulleres de tercera dimensió, tenen la possibilitat de descobrir en profunditat allò que amaga cada peça que l’artista ha creat amb la finalitat de generar freqüències harmòniques, trencar barreres i fomentar el sanament.

Javier Medina porta el seu art metarealista a la seu d’Andbank

Aquesta manera tan particular d’interpretar el cosmos va ser, precisament, el fil conductor de l’exposició que l’artista va presentar el passat 23 de novembre, a la sala d’actes d’Andbank. Allà, amb una projecció i una xerrada sobre l’art metarealista, va aconseguir despertar la curiositat dels presents, que no van quedar gens indiferents davant de la complexitat tècnica de cada obra.

Gaudeix de moltes més fotografies aquí

https://www.flickr.com/photos/donasecret/albums/72177720312931359