(+Fotos) Més de 100 inscrits a la masterclass solidària a favor de la Creu Roja Andorrana

Amb l’objectiu de recaptar fons pels diferents projectes que realitzarà la Creu Roja Andorrana en l’àmbit de la salut mental i les addiccions, Andorra la Vella va impulsar una masterclass solidària, a plaça de l’antiga caserna de bombers, amb la qual es van recaptar al voltant de 900 euros.

Fotos: Paula Cristina

La zumbathon celebrada el passat 28 de maig, va ser possible gràcies al suport dels 4 monitors del Centre esportiu dels Serradells i de Princiesport, així com la col·laboració de Viladomat i Hard Rock Andorra. A la proposta es van apuntar prop de 100 persones que van gaudir, durant més d’una hora, d’una masterclass a tot ritme. Marta Luque, membre de Princiesport, va destacar que l’activitat va buscar promoure les pràctiques saludables entre tot tipus de públic, des de famílies, fins als adeptes a la zumba o infants, ja que la sessió, a més de ser molt dinàmica, es va adaptar als diferents nivells.

Segons el conseller d’Esports i de Joventut, Alain Cabanes, aquest tipus d’esdeveniments serveixen per potenciar tres dels principals objectius pels quals treballa el Comú: solidaritat, dinamització comercial de la zona i col·laboració pública i privada del món de l’esport per una bona causa.

Amb l’activitat es van recaptar prop de 900 euros, que es van destinar a programes de la Creu Roja Andorrana relacionats amb la salut mental i les addicions, especialment de la població més jove. Una problemàtica que es va posar en relleu, sobretot, després de l’arribada de la pandèmia.

Masterclass solidària de Zumba en benefici de la Creu Roja