(+Fotos) Torna la il·lusió nadalenca a illa Carlemany

Una vegada més, illa Carlemany es va convertir en un escenari màgic amb l’encesa dels llums de Nadal, esdeveniment que va atreure més de 3.500 espectadors que van omplir de gom a gom el centre comercial, el passat 23 de novembre.

Fotos: Nelly Dedea

Encesa de llums a illa carlemany

La tan esperada encesa de llums de Nadal va tenir com a grans protagonistes els músics de l’agrupació BUHOS, que van iniciar la festa amb les enèrgiques notes de “T’he trobat a faltar”. Amb un repertori que va incloure èxits com “Món de veritat”, “Serà perquè t’estimo” i “Barcelona s’il·lumina”, el públic es va contagiar amb l’alegria de la banda catalana i van corejar cadascuna de les cançons, onejant els seus telèfons mòbils amb les llanternes enceses.

Encesa de llums a illa carlemany

El compte enrere per a l’encesa de l’enllumenat va ser conduït pel carismàtic Guillem, vocalista de BUHOS, la veu del qual va quedar silenciada per l’ensordidora ovació del públic en veure encesos els més de 30.000 punts de llum LED, que van il·luminar el centre comercial, el gran arbre de Nadal i tot el poblet recreat que l’envolta, creant una atmosfera màgica que va marcar l’inici oficial de la temporada nadalenca.

Encesa de llums a illa carlemany

Per cloure amb fermall d’or aquesta celebració única, BUHOS va interpretar “Volcans”, la seva cançó més icònica, convertint-se en una autèntica festa cantada per les 3.500 persones que omplien cada racó del centre comercial.

Encesa de llums a illa carlemany

Enguany, illa Carlemany va decidir donar un gir a la seva celebració de Nadal, posant èmfasi en la música en directe com a punt focal de l’activitat. Aquest canvi de guió, tot i ser diferent de les edicions anteriors que van comptar amb reconeguts mestres de cerimònies, va reafirmar la seva intenció de mantenir viva la tradició de l’Encesa de Llums, impregnant-la d’un esperit renovat i fresc.

Gaudeix de moltes més fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Encesa de llums de Nadal a illa Carlemany