Gerard’s, tractaments d’equilibri natural i benestar

Dilluns passat, dia 19 de novembre, la firma Gerard’s va presentar oficialment la seva gamma de productes d’estètica especialitzada, a l’hotel Plaza d’Andorra la Vella, davant especialistes de la cosmètica del Principat d’Andorra. Aquesta trobada va ser possible gràcies a l’esforç de les empreses Medestec Pirineus SL i Glenth BCN (Nyxpert).

Paquet Nadal Gerard's
Foto: César De Pablos

La marca Gerard’s, que té el seu origen a Itàlia el 1970, és una marca reconeguda per comptar amb la major excel·lència i qualitat en els seus productes, fet que és avalat pels millors centres de bellesa, spas d’hotels i balnearis termals.

Tractament amb fang de Gerard's
Foto: César De Pablos

Amb aquesta presentació al mercat andorrà, Gerard’s busca consagrar-se en un entorn on la bellesa i la cura del cos són temes seriosos, especialment perquè la marca italiana apunta a enfortir una filosofia de cosmètica d’avançada i 100% natural, perquè els seus clients puguin assolir un equilibri corporal, facial i de benestar.

Especialistes d'estètica Gerard's
Foto: César De Pablos

Els tractaments Nofilter (tractament facial), Total Body Reshape (tractament reductor corporal) i dos rituals de benestar Gemes d’Orient i Gingerbread, són els que va poder gaudir una afortunada voluntària, mentre que les atentes especialistes d’estètica del país prenien nota de cada detall.

Per a contactar, oferir i servir Gerard’s Cosmetic Culture a Andorra, s’ha de contactar amb l’empresa Medestec Pirineus SL, pel telèfon +376 331 049.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta presentació al nostre Facebook.
Noia a la presentació de Gerard's
Foto: César De Pablos

Més info