Els alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Mare Janer van celebrar una graduació diferent

El mes de juny va culminar acomiadant l’alumnat de 4t d’ESO del Col·legi Mare Janer, després de celebrar la seva graduació. Una etapa que s’ha tancat, però de manera diferent, a causa de les circumstàncies imposades per la covid-19. Enguany, la graduació s’ha pogut celebrar, amb la mateixa il·lusió i entusiasme que en anys anteriors, però de manera ‘online’.

La celebració va començar amb una salutació de benvinguda, molt diferent de l’habitual. Es va triar una de molt bonica, provinent de Sudàfrica: ‘SAWABONA’, que vol dir: “Jo et respecto, jo et valoro. Ets important per a mi. “. A la qual cosa s’havia de respondre: SHIKOBA, que es tradueix com: “Llavors, jo existeixo per a tu”. La festa va comptar amb parlaments i presentacions de vídeos per part de l’alumnat.

El moment més emotiu de la graduació va ser quan els alumnes van realitzar la presentació dels seus vídeos de comiat, mostrant el seu pas per l’escola.

El Col·legi Mare Janer, i tots els membres que formen part de la institució, li desitgen molta sort i èxit a tota la promoció de 4t d’ESO en aquest nou camí que comencen.