Granier, protagonitza la inauguració més dolça i deliciosa

El nou establiment massanenc del Bakery Coffee Granier no va decebre ningú, ja que es va omplir de visitants ansiosos per degustar l’amplíssima oferta de pans i pastes de la franquícia espanyola.

Establiment de Granier
Foto: Paula Cristina

Els sabors dolços i salats mai han convergit tan equilibradament com a la inauguració del Bakery Coffee Granier, a l’avinguda de Sant Antoni, núm. 25, on desenes de veïns de La Massana van gaudir d’un dia agradable per al paladar.

Postres a Bakery Coffee Granier
Foto: Paula Cristina

Després de l’èxit del primer Bakery Coffee Granier, al Pas de la Casa, era lògic que l’empresa apostaria per l’expansió, i això ja és una realitat de la mà del Grup Hiper Pas. El nou local massanenc compta amb una àmplia carta de productes tant artesanals com innovadors, amb més de 40 tipus de pans, entre els quals destaquen els elaborats a partir de massa mare de cultiu, fets amb tècniques tradicionals de fermentació lenta i espontània; els pans benestar, elaborats amb ingredients naturals i orgànics, com ara l’espelta i altres cereals; els pans del món, que evoquen les tradicions panaderes d’Itàlia, Amèrica i altres racons del món; els pans regionals, que recullen els sabors de la península espanyola, i els pans de sabors i llavors, que inclouen ingredients com ara les pipes, les nous, el blat de moro o panses.

Caixer al Bakery Coffee Granier
Foto: Paula Cristina

Sí, la varietat i l’atenció al detall, són part de l’essència de la franquícia, que ha estat capaç de crear un concepte acollidor i càlid per al seu establiment, on no només podràs gaudir d’una tassa de cafè amb l’entrepà o el pastís de la teva elecció, sinó que també podràs desconnectar una mica de la rutina i les preocupacions.

Dolços del Bakery Coffee Granier
Foto: Paula Cristina