Escaldes-Engordany va celebrar la seva Festa Major

Del 24 al 27 de juliol, la parròquia d’Escaldes-Engordany va viure la festivitat amb eufòria, alegria i moltíssima diversió per a tota la família. 

Fotos: Comú Escaldes-Engordany

La Festa Major escaldenca es va inaugurar amb els tradicionals repics de campanes i traques, que van precedir la gran trabucada que la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany va protagonitzar pels carrers de la parròquia, amb els seus Trabucaires, per anunciar, finalment, l’inici de les celebracions.

Tot i que l’Esbart Santa Anna va oferir, prèviament, una esplèndida representació dansaire en el marc del Festival Festa Major, al Prat del Roure; visitants i residents van convergir lliurement al Summer Market del passeig Arnaldeta de Caboet, on l’artesania, els formatges i els embotits, van despertar l’interès de la multitud.

La canalla, amb l’alegria i energia que els caracteritza, es va dispersar entre les atraccions mecàniques, al parc del Prat del Roure i als diferents inflables. També van gaudir d’activitats infantils a l’aparcament dels Veedors. El mateix recinte, que també es va convertir en escenari musical, va acollir la presentació de l’agrupació catalana Doctor Prats.

No hi van faltar els food trucks, les tradicionals ballades de sardanes, els colors de la Holi Party, ni la bona música de “Los 40 On Tour”, que van complementar amb èxit les jornades festives d’enguany.