(+Fotos) Impecable actuació de la GrossBand al Prat del Roure

Amb un esclat de talent, ritme i energia, el Concert Tribut 2023 de la GrossBand va transformar la Sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany en l’epicentre de música i la dansa, el passat 7 de desembre.

Fotos: Xavi Pujol

Amb una vintena de ballarins, quaranta músics i un centenar de veus compartint l’escenari, el Concert Tribut de la GrossBand va celebrar la música que ha marcat grans èpoques. I és que la diversitat musical d’aquesta edició va ser remarcable, amb la participació del Cor Rock d’Andorra, la talentosa Fanny Pérez, l’eclecticisme musical de l’instrumentista Oriol Vilella i la sorpresa de David Borràs, qui no només destaca amb el saxo amb la Grossband i balla amb l’Esbart de les Valls del Nord, sinó que també va fer el seu debut com a vocalista amb la interpretació extraordinària de “Satisfaction”.

Líquid Dansa va aportar el seu art amb coreografies especialment creades per a aquesta ocasió, donant vida a èxits com ara el llegendari “September” d’Earth, Wind & Fire. Al llarg de l’espectacle, el públic es va endinsar en una experiència que va transcendir la música, incorporant el moviment i la dansa com una part integral de la vetllada.

El concert va suposar una perfecta oportunitat per a retre homenatge a icones musicals com The Rolling Stones, amb un toc especial al 80è aniversari de Mick Jagger, així com a Stevie Wonder, en el seu 80è aniversari, i a Amy Winehouse, en el 10è aniversari de la seva tràgica mort.

Un any més, el vessant solidari del concert va ser-hi present. La recaptació d’aquesta edició, descomptant les despeses d’organització, es va destinar a la Creu Roja, consolidant l’esperit solidari que va marcar aquesta nit musical.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

Impecable actuació de la GrossBand al Prat del Roure