Una mirada a l’exposició de Gloria Estefanell a la Galeria Art al Set

El passat 6 de desembre la Galeria Art al Set va inagurar una nova exposició de l’artista Gloria Estefanell dedicada al món de l’esquí.

Fotos: Elena Melgarejo
Gloria Estefanell és una artista multidisciplinària que ha teixit el seu món artístic entre Madrid i el seu íntim i creatiu estudi a Formentera. Autodidacta, ha trobat la seva veu a través de diverses tècniques d’art com l’acrílic, l’aquarel·la i l’oli, per donar vida als seus pensaments i emocions.

La seva obra és un testimoni de la passió que sent per l’esport i per la natura, on destaquen especialment les muntanyes i l’esquí. I és que després d’una carrera professional dedicada a l’esport olímpic i a l’alta competició -va ser esquiadora i campiona d’Espanya de windsurf i vicepresidenta de la Federació Espanyola d’Esports de Gel- Gloria Estefanell va decidir reprendre el seu vessant artístic, on l’esquí és el protagonista i on vol transmetre que l’esport és una pràctica comuna, vinculada a la vida sana.

En cada pinzellada, Estefanell transmet la seva sensibilitat intrínseca i el seu interès per l’esport i per l’art, revelant una simbiosi entre la seva creativitat i la seva percepció del món que l’envolta.

La Galeria Art al Set, oberta l’any 2003, continua sent un far pel talent emergent i una plataforma essencial per als col·leccionistes novells i aficionats a l’art. Al llarg dels anys, aquest espai ha proporcionat una oportunitat inestimable als artistes per enraonar amb el seu públic, oferint xerrades, cursos i altres activitats destinades a la difusió de la diversitat artística.

Gaudeix de moltes més fotos aquí

https://www.flickr.com/photos/donasecret/albums/72177720313060586