El Cor de Cambra Valls d’Andorra omple d’esperit nadalenc l’església d’Escaldes-Engordany

El passat 7 de desembre, l’encant de Nadal va omplir cada espai de l’església de Sant Pere Màrtir d’Escaldes-Engordany amb el Concert de Nadal del Cor de Cambra Valls d’Andorra.

Fotos: Noelia Farias

El primer dijous de desembre, la màgia nadalenca va emplenar cada racó de l’església de Sant Pere Màrtir d’Escaldes-Enordany amb el Concert de Nadal del Cor de Cambra Valls d’Andorra. L’església es va convertir en un excepcional escenari mentre els membres del cor van captivar els assistents amb un repertori excepcional.

Sota la batuta de la directora Catherine Métayer i amb l’acompanyament d’en Nicolas Licciardi al piano, el programa va incloure magnífiques interpretacions del “Gloria” de Vivaldi, la commovedora “Jubilate Deo” de Mondonville i una col·lecció de cants nadalencs que van despertar l’esperit festiu de la temporada. Una de les característiques més destacables va ser la participació activa del públic, que es va unir als cors en determinats moments, creant així una atmosfera d’alegria nadalenca.

La màgia del concert va transcendir les parets de l’església de Sant Pere Màrtir, i el divendres següent, el concert es va repetir a l’església de Sant Julià i Sant Germà a Sant Julià de Lòria. En aquest segon recinte, el cor va captivar novament els oients amb la seva música celestial, portant consol i esperança a tots els assistents.