Inner Wheel, una organització compromesa amb la solidaritat

Després de participar per primera vegada al Vide Dressing, un acolorit mercat de segona mà a La Massana, l’associació Inner Wheel va celebrar, a l’Art Hotel, un acte de lliurament de donatius a diferents causes benèfiques del país. L’esdeveniment va tenir lloc dimecres passat, i va comptar amb la presència d’associades i convidats especials.

Mossén Ramon amb Inner Wheel Andorra
Foto: Nelly Dedea

Amb el mateix aire d’amistat i solidaritat que caracteritza a Inner Wheel Andorra, Mariona Rossell, actual presidenta de l’associació, va fer entrega de 7.000 euros, que es repartiran entre sis organitzacions benèfiques, com ara la Casa de Colònies Aina de Canillo, que va rebre 1.000 euros. L’Associació Andorrana contra el Càncer (ASSANDCA) va ser una altra de les beneficiades, i va percebre la quantitat de 1.500 euros, mentre que el cor dels Petits Cantors d’Andorra va comptar amb la mateixa aportació.

Inés Martí Bertrand en representació d'Autea
Foto: Nelly Dedea

D’altra banda, el projecte Canis Grup, de teràpia assistida amb animals de companya, va rebre 1.000 euros perquè pugui continuar amb la seva labor solidària als centres geriàtrics del Segre. Tanmateix, l’Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra (ATIDA) i l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (AUTEA) van ser beneficiades amb 1.000 i 500 euros, respectivament.

Inner Wheel Andorra fent entrega de donatius
Foto: Nelly Dedea

Inner Wheel es va constituir el 1924 com a organització de dones amb vocació de servei voluntari, i compta amb representació en més de 100 països i més de 100.000 membres. Inner Wheel Andorra, específicament, es va fundar el 1982 i compta amb la participació de 34 associades.

Donatius d'Inner Wheel Andorra
Foto: Nelly Dedea

Mariona Rossell, presidenta de l’associació andorrana, els períodes 2017-2018 i 2018-2019, tancarà un cicle que qualifica de satisfactori, i serà Christiane Mas la persona que encapçali Inner Wheel Andorra des de l’1 de juliol. Tal ha estat l’èxit d’aquesta associació, que un grup de dones de Vigo, amb intencions d’establir una nova filial a la ciutat gallega, ha sol·licitat l’apadrinament de la seva homòloga andorrana.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Convidades a la presentació Inner Wheel Andorra
Foto: Nelly Dedea