La 6ª edició del Jambo Street Music alça el teló amb un munt d’actuacions

Ahir al vespre va tenir lloc el tret de sortida a la sisena edició del festival Jambo Street Music, que tindrà lloc del dijous 13 al diumenge 16 de juny, per diferents escenaris habilitats per a l’ocasió, al centre històric d’Andorra la Vella.  Ahir va ser el torn de Black Thursday i la projecció d’autocinema de la pel·lícula Bohemian Rhapsody. Però, encara resten 3 dies plens de música en directe, gastronomia i diverses animacions.

Black Thurday al Jambo Street Music 2019
Foto: César De Pablos

El programa del festival ofereix actuacions musicals d’estils i ritmes per a tots els gustos i públic, tant d’artistes nacionals com estrangers. Enguany participaran una trentena de grups i cantants, entre els quals destaquem la presència de Juan Perro, la Fundación Toni Manero i els Mareta Bufona, quant a presència internacional. Pel que fa als nacionals, destaquem els Four Flags, El Sobrino del Diablo, Els Pali, Los violentos de Kelly, el Coro de Roc d’Encamp, The Scarlett Brotherhood o Albert B, entre altres.

Vocalista de Black Thursday al Jambo Street Music 2019
Foto: César De Pablos

Destaquem que, com a cloenda del festival, el diumenge 16 de juny, al migdia, se celebrará el Jambo Kids, un concert pensat per a tota la família, incloent-hi els més menuts, a càrrec del grup d’animació Ambauka.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Gent ballant al Jambo Street Music 2019
Foto: César De Pablos